Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucinna dieta?

Od: lafarafla odpovědí: 12 změna:

dobry den vyte o nejake ucinne diete?:) dekuju a hezky den

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

NEŽRAT! (To prý řekla herečka paní Brejchová)...

A teď vážně - žádná DIETA neexistuje. Funguje jedině změna životního stylu - a to je racionální strava + pohyb. Velmi nepopulární záležitost, ale funguje.

Pokud snížíte příjem a zvýšíte výdej, zhubnete.

Jinak téma zhubnutí se zde probíralo nesčetněkrát, zadejte si hubnutí či dieta do modrého rámečku nahoře...

hodnocení

1x

před časem vysílala TV pořad Jste to, co jíte, možná jste alespoň nějaký díl také viděla. Tam jste mohla načerpat inspiraci. Jíst se musí, ale pravidelně, v menších dávkách, pokud možno ne tučné, místo bílého pečiva celozrnn, hodně zeleniny, vynechat knedlíky, zahuštěné omáčky, dortíky, nepít slazené nápoje, alkohol a k tomu pohyb ...

lidus*
hodnocení

0x

Těsně po revoluci byl inzerát, za 200kč poradím jak rychle zhubnout. Zblblá jsem tehdy investovala 200kč a přišel dopis Natři si kuchyň na zeleno a nežer, krávo. Účinná dieta?, změnit jídelníček, jíst hodně syrové zeleniny a cvičit.

albatros498022*

Ale zase za 200,- jedinný dobrý recept.

kejki
hodnocení

0x

Nehladovět a jíst pestrou stravu. A naopak maximální množství v jednom jídle jako sevřená pěst příslušné osoby.

. . . .a mezi jídly nepojídat, nekoštovat, neodměňovat se, nemlsat, neoďobávat, nehonit mlsnou, nejíst! Ale kdo to má vydržet?! *plac*

kopretina25*
hodnocení

0x

Dobrý den, účinná dieta je nežrat! Ale to je nadsázka. Jediné co skutečně funguje je zdravý a pohodový styl života. Omezit tučné a sladké a hýbat se. Je to běh na celý život. Hodně štěstí

elisme45
hodnocení

0x

Když jsem se snažila shodit nějaké to kilo a všude jsem jen videla jíst zdravě+ pohyb, dělalo se mi z toho uplne spatne :D. Já jsem proto "jen" si srovnala jídla, mám na mysli, že jsem neměnila jejich obsah, ale že striktne dodrzuji casy a pojmy snídane, obed, svacina a vecere (popr. 2.vecere, kdyz jdu spát pozde). K tomu jsem přidala skákání na švihadle a musím říct že to jde samo.

niikolqa*
hodnocení

0x

Uvař si tukožroutskou polévku. Ta funguje. Vlastní zkušenost!

pepe*
hodnocení

0x

ja jsem zhubnul 25kg za 120 dni -> dukanova dieta

potreboval jsem zhubnout ze zdravotnich duvodu, a celkove zmenit jidelnicek - porad jsem se precpaval, u TV chipsy, pop-corn, krekry a sladkosti. Masny, smazeny, bagety, syrove pomazanky, sladkosti ke kavicce. No HNUS! Zhubl jsem, a ted na to mam jiny uhel pohledu. Nechci uz byt "kulaty" jak minule. Nerikam, ze si obcas nedam zakusek, ale uz si dam misto puvodnich 3ks jenom jeden, vecer kdyz mam hlad, otevru lednicku a vidim salam, hermelin, pastiku tak samozrejme na to mam chut, ale nedam si to, protoze vim, ze to je zlo a radeji budu hladovet do rana :-D nebo si dam vecer radeji kefir, papriku, bily jogurt... Clovek kdyz zhubne, si pak 2x dobre rozmysli co si da do pusy ;) (alespon to tak funguje u mne...)

ladaadal*
hodnocení

0x

Já od ledna do června 22kg bez větších omezení. Doteď jím všechno, jen se musí s mírou, rozloženo na celý den a do toho pohyb. První měsíc 10kg, pak se to na pár týdnů zastavilo - tam to hodně lidí odradí, ale kdo vydrží, má vyhráno.

kudli
hodnocení

0x

Jak už tu bylo několikrát zmíněno, tak jedinná a opravdu účinná rada ohledně hubnutí je celková změna životního stylu. Nejen, že je to nezdravější forma pro shození kil, ale především se to obejde bez známého jojo-efektu. Ovšem, pokud opravdu potřebujete inspiraci ohledně nějaké rychlédiety, vyzkoušejte mléčnou dietu, při které se výrazně zvyšuje podíl bílkovin ve stravě a neměl by být při ní takový hlad, jako u ostatních diet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]