Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: petule222* odpovědí: 9 změna:

Ahoj

prosím Vás chtěla jsem se zeptat. Je to už dva týdny, co jsem vysadila hormonální antikoncepci a od té doby jsem s přítelem měla nechráněný sex, tak se chci zeptat jestli je možné, zda bych mohla být těhotná. Sex jsem s ním měla těsně před MS a hned po Ms. Děkuji za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Mohla, dokonce může žena otěhotnět i když bere HA. Víte, zrovna mám před sebou dva případy-holka od kamarádky bere Ha a bohužel je těhotná, ví jistě, že žádnou tabletu nevynechala, bohužel jde zdarma na přerušení i když by si když už se stalo, dítě raděj nechala ale bojí se že by bylo postižené. Od druhé kamarádky zase dcera brala HA od 17ti let, dnes je jí 32 dítě by chtěla a údajně proto že brala Ha dlouho jí nedozrávají vajíčka. Dobře zvažte jak s případným těhotenstvím naložíte.

hoummy*
hodnocení

0x

Dobrý den,

je to možné.

petule222*
hodnocení

a chtěla jsem se zeptat, protože někde se píše a říká se, že žena otěhotní nejdříve tak po dvou měsících dobrání hormonální antikoncepce, tak jestli je teda vůbec možné teď. Po těch dvou týdnů. Děkuji

martinaa*

Otěhotnět lze prakticky hned (myšleno na dny, ne minuty:)) po vysazení antikoncepce.

johhny16*
hodnocení

0x

Dobrý den,

možne to je.

doplněno 23.01.13 18:08:

Možna jo možna ne je to individualní.mužete otěhotnět i když berete prášky a jeden den vynechate a mate pohlavní styk, nebo taky prášky nebrat vůbec a neotěhotnět .Jestli miminko nechcete nebo mate čás davejte jsi pozor...

petrmi65
hodnocení

0x

Pokud jste těhotná, ta GRATULUJI.

hodnocení

0x

Zdravím. Peťule, tady Vám nikdo nepoví, zda jste, či nejste těhotná. Kupte si těhotenský test, ten napoví více a posléze gynekolog. Tam dostanete nejspolehlivější odpovědi na to, zda jste těhotná, dle mého soudu.

mike32*
hodnocení

0x

Otěhotnět lze i přes antikoncepci ... uvádí se to přímo v příbalovém letáku mám dojem, že ani antikoncepce Vám nezaručí 100% ochranu i když ji užíváte naprosto správně!

Nicméně dle mého názoru si udělejte prostě test a budete mít jasno hned ...

hodnocení

0x

Těhotná být můžete.

Ale pokud nejste, bylo by lepší s těhotenstvím tak 3 - 4 měsíce počkat. Raději kondom a chránit se. S HA jste do sebe dostávala nežádoucí látky, které dosud máte ve svém těle a které by pro vývoj miminka nemusely být právě příznivé.

Proto není dobré otěhotnět hned po vysazení. Bylo by třeba počkat, až se organismus od škodlivin očistí. A pak počít pěkné a zdravé miminko. *houpy*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]