Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je u depilace laserem také záruční lhůta

Od: lenin11 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím, nevíte kde bych nala, za jakých pomínek je mono reklamovat provedenou slubu - jednalo se o depilace laserem, efekt je a byl i po několika aplikacích nulový - kůru jsem podstoupila před necelým rokem. Myslíte, e je mono jetě uplatnit reklamaci?děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Podmínky za jakých lze reklamovat tuto slubu byste měla zjistit tam, kde Vám jí provedly. Tam se musíte zeptat, zda reklamaci můete uplatnit. Tady Vám to nikdo nepoví, ale určitě se zeptejte tam, za to nedáte nic.

doplněno 15.01.13 11:09:

Není zač.

lenin11
hodnocení

Děkuji. Myslela jsem si to, ale chtěla jsem to zkusit, jestli někdo nemá zkušenost. Děkuji.

housticka

Dobrý den,

mám stejný problém. Prošla jsem si 6. aplikacena IPL depilací. Nic se neměnilo krom toho, že chloupky rostly pomaleji, ale stále rostly. Slyšela jsem, že už po dvou aplikacích mají být chloupky částečně pryč a místo nich lysinky. Ptala jsem se přímo na místě, jestli to není nějaké divné, že mám chlouky stále a všude. Tvrdili mi, že je to ok, že výsledek se dostaví.

Po šesti aplikacích jsem službu reklamovala, neboť jediný výsledek byl zpomalený růst. Oznámili mi, že na 1% žen aplikace nefunguje a že jsem pravděpodobně jednou z nich. Po mnoha urgencích, následně pohružkou jsem ničeho nedosáhla.

Jediné, co mi nabídli, zaplatit si další aplikace.

Prý chyba není na jejich straně.

Prostě jsem se nechala nachytat :( A spousta peněz vyhozených oknem.

Zkuste se poptat, tam, kde vám to dělali, třeba uspějete. Držím vám palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]