Nejste přihlášen/a.
Nesnaž se o vtipnost za každou cenu... Buď tě něco napadne, nebo to napiš normálně.. Hlavně mile a bez pravopisných chyb.
Myslím, že každá holka ocení, když se budeš chovat jako ty. Na nic si nehrát, nepřetvařovat se.. Snad jenom takový ty základy jako zdvořilost, projevování zájmu a tak. Potom podle jejího chování uvidíš co si můžeš dovolit..
Hodně štěstí
Ahoj. Školáku, pokud Ti dala tlf. číslo dobrovolně sama, pak se samozřejmě sluší zavolat, chceš-li jí někam pozvat. Zavolej jí a řekni jí třeba, že jsi chtěl slyšet její hlas a také se jí zároveň zeptat, kdy a kde si spolu dáte ten slíbený čaj. Kdy se jí to hodí atd...Chceš-li děvče zaujmout, chovej se slušně, příjemně, nenuceně. Ne vtíravě a ne vtipně za každou cenu. Děvče by se mělo s Tebou cítit příjemně, takže snažit se vytvořit přátelskou, pohodovou, poznávací atmosféru. Projevuj zájem o to, co jí baví a také jí naslouchej se zájmem. Ono se to poddá, jen se toho neboj předem. Přeji štěstí.
doplněno 07.01.13 19:44:To záleží jen na Tvém uvážení. Byl to jen můj momentální nápad. Vůbec ho nemusíš použít, pokud se Ti to nepozdává. Líbí se mi, že na to máš svůj vlastní názor. O to víc Ti budu držet palce.
Pokud by mi byl dotyčný symapický a chtěla bych ho poznat a zajít s ním někam, pak bych mu své číslo dala. A doufala, že se opravdu ozve. Kdyby o tebe zájem neměla, pak by Ti své číslo nedala nejspíš. Určitě by mne oslovilo to, kdyby mi kluk řekl, že by se se mnou rád setkal a více mě poznal. Probudil by moji zvědavost...Na ten čaj bych se pozvat nechala.Nejvíce zážitků jsem si odnesla z rande, které bylo naprosto uvolněné, kdy jsme se dokázali bavit neustále o různých věcech, naslouchat si a u spoustu zážitků jsme se společně hodně nasmáli...Prostě naprosto dokonalá souhra, kdy cítíš, že je Ti s tím druhým moc hezky, příjemně, ale příliš rychle spolu utíká čas...Takového člověka toužíš vidět brzy znovu...Atd...
doplněno 07.01.13 20:05:opr. mělo být u spousty...
doplněno 07.01.13 20:06:...a sympatický..
doplněno 07.01.13 20:27:Klidně se jí zeptej, zda dovolí, abys zaplatil dnes účet Ty za oba dva. Buď to dovolí, nebo si bude chtít zaplatit za sebe sama. Ale důležité je, že tuto možnost nabídneš a ona bude na vybranou mít...
Na vtipkování zapomeň (většinou dopadne jinak, než si člověk představuje).
Normálně jí zavolej a domluv se s ní.
Na schůzce se chovej přirozeně, nevtupkuj (to často vyzní hloupě); z chatování už trochu víš, co by ji mohlo zajímat, tím bys mohl začít rozhovor.
A nesnaž se "zabodovat", tím by ses mohl spíše ztrapnit.
Ahoj Školáku, nezlob se na mne, ale Tvůj dotaz na mne dělá dojem vtipu, ale rád se budu mýlit...
Pokud Ti poslala číslo, asi by souhlasila s tím pozváním, tak jí zavolej nebo pošli SMS, upřesni kde se na ten "čaj" potkáte a kam půjdete.
... "abych zabodoval" je nesmysl, pokud zaboduješ nesmyslně a přetvářkou na první schůzce, může to být schůzka poslední.
Nechovej se jak "přirození", ale přirozeně, nepřetvařuj se, to je má rada...
Hele, kámo, začínám věřit, že to myslíš fakt vážně, Tvoje upřímnost se mi začíná líbit, fakt!
doplněno 07.01.13 20:37:A dej na názory rádkyně Kapky, napsal bych to samé, akorát ona je občas rychlejší...
Ahoj. Nemusí to být výmluva. Teď chřipky řádí a třeba jí opravdu chytla a není jí dobře. Uvidíš, až se vymarodí, zda půjde, nebo ne..To by potom již jako výmluva znělo. Zatím z toho žádné závěry nedělej.
doplněno 08.01.13 21:18:nech to dva týdny uležet a potom to třeba zase zkus. Poptáš se jí na zdraví a uvidíš sám...Pokud o ní máš opravdu zájem, pak ho projevuj, ale rozumně. Aby ses nevnucoval a tím jí třeba neodradil. Dva týdny si myslím, že je přiměřeně dlouho na další tlf.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.