Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zařídit dárkový poukaz?

Od: eli159 odpovědí: 4 změna:

Ahoj,
Chtěla bych koupit kamarádce k narozeninám dárkový poukaz na nějakou masáž. Máte s tím někdo zkušenost jak se to zařizuje? Jak to probíhá?
díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Teď jsem si koupila dvě masáže na Slevomatu a Sleveru, slevových portálech. Chodí mi nabídky do e-mailové schránky, já si vyberu, zaplatím převodem a po zaplacení mi přijdou na e-mail voucher, který platí 3 měsíce.

Masáže jsou na slevových portálech s velkou slevou, většinou stojí polovinu. Stejně tak tam nakupuji poukazy na kosmetické ošetření. Vždy si samozřejmě vyberu salón, který je v blízkosti mého bydliště.

hodnocení

2x

Buď zajděte někam do salonu osobně a o dárkový poukaz je požádejte. Většinou je mají předtištěné, aby vypadaly reprezentativně nebo např. pokud koupíte masáž na slevomatu, nabídne Vám možnost vytisknout voucher jako dárkový poukaz a máte na výběr x přednastavených šablon, ze kterých si můžete vybrat a vytisknout na barevné tiskárně, myslím, že tam jde napsat třeba i od koho pro..

hodnocení

2x

Např. na www.amplion.centrum.cz si lze najít různé slevy, pokud si rozkliknete, je přesně popsáno, kolik služba po slevě stojí, do kdy se musí voucher vyčerpat a hlavně, jaké služby v rámci slevy nabízí. Většinou je uveden i kontakt, takže v případě nejasností se lze ještě telefonicky nebo e-mailem na detailech domluvit předem, než zaplatím. platit se dá buď převodem nebo on-line. Až peníze na účet dojdou, dostanete zprávu o tom, že si můžete vytisknout voucher.

borax*
hodnocení

0x

Zajděte do salonu a chtějte dárový poukaz...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]