Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám takový problém-akné na čele..máte tím někdo nejaké zkušenosti,jaké jsou na to dobré přípravky?Ještě jsem nic nezkoušela..Díky za odpovědi
Akné vzniká překyselením organizmu. Chce to přestat pít colu, zásadně omezit cukr, umývat se kvalitním mýdlem, hýbat se. Může pomoct i posílení jater občasným pitím čaje ze zeměžluče. Slyšel jsem, že někdo používal na akné vlaštovičník a bylo to hodně účinné stejně jako na bradavice, ale mít žluté čelo asi není úplně ideální
Akné u mladého člověka je genetická a hormonální záležitost. Strava, normálně stravujícího se člověka, na to má jen velice malý vliv. Je to taková trochu pověra, která se traduje. Samozřejmě je to komplexní, protože to souvisí celkově i s prostředím a je to jako s dnešním velkým výskytem alergiíí. Jezte zdravě, to nikdy nikomu neuškodilo. Ale nečekejte významný vliv na akné. V dnešní době je spousta přípravků, ale méně často znamená více. U akné dvojnásob. Čím méně chemie tím lépe. Tedy max. čistící voda - v drogeriích přehršel. Slečny a paní samozřejmě používají makeup, případně nějaké čistící masky - zase měl by být určen pro tento účel. Nebál bych se kožního lékaře a zašel za ním, jsou výborné přípravky na lokální potírání, které nejsou nijak vidět (je to jak voda) a mají výborné účinky. Holky mají výhodu v tom, že to mohou "vyléčit" i třeba antikoncepcí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.