Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné na čele

Od: 159 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám takový problém-akné na čele..máte tím někdo nejaké zkušenosti,jaké jsou na to dobré přípravky?Ještě jsem nic nezkoušela..Díky za odpovědi:)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Akné vzniká překyselením organizmu. Chce to přestat pít colu, zásadně omezit cukr, umývat se kvalitním mýdlem, hýbat se. Může pomoct i posílení jater občasným pitím čaje ze zeměžluče. Slyšel jsem, že někdo používal na akné vlaštovičník a bylo to hodně účinné stejně jako na bradavice, ale mít žluté čelo asi není úplně ideální :)

beruskapetra*
hodnocení

0x

radši než vlaštovičník doporučuju si celý obličej, včetně čela ráno i večer čistit a tonizovat kvalitními přípravky před nanesením krému... nic proti přírodnímu vlaštovičníku...

honzik75
hodnocení

0x

Akné u mladého člověka je genetická a hormonální záležitost. Strava, normálně stravujícího se člověka, na to má jen velice malý vliv. Je to taková trochu pověra, která se traduje. Samozřejmě je to komplexní, protože to souvisí celkově i s prostředím a je to jako s dnešním velkým výskytem alergiíí. Jezte zdravě, to nikdy nikomu neuškodilo. Ale nečekejte významný vliv na akné. V dnešní době je spousta přípravků, ale méně často znamená více. U akné dvojnásob. Čím méně chemie tím lépe. Tedy max. čistící voda - v drogeriích přehršel. Slečny a paní samozřejmě používají makeup, případně nějaké čistící masky - zase měl by být určen pro tento účel. Nebál bych se kožního lékaře a zašel za ním, jsou výborné přípravky na lokální potírání, které nejsou nijak vidět (je to jak voda) a mají výborné účinky. Holky mají výhodu v tom, že to mohou "vyléčit" i třeba antikoncepcí.

veq*
hodnocení

0x

zkuste něco ze řady clean&clear, tuto značku mám ověřenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]