Nejste přihlášen/a.
Ahoj,prosim poradte mi.Je mi 12a jsem jako prkno...Hrozne me to stve chodim na jeden krouzek kde vsechny holky nosi podprsenky a maji prsa a vzdycky se tam hrozne stydim prevlikat dokonce se mi uz ve skolle kvuli tomu posmivali...Nevite ce to urychli?A nepiste mi neco jako Ti vyrostou atd.Ja vim ze mi "nekdy" vyrostou ale prosim vas nevite co to urychli?
Ahoj. Barunko, takových otázek zde byla již celá řada. Některá má prsa malá a chce větší, jiná má zase větší a chce menší...Neexistuje žádný zázračný urychlovač, po kterém by Ti prsa narostla ze dne na den. Máš pravdu a víš to dobře, že jednou narostou...Nezbývá tedy, než čekat a být trpělivá. A hlavně se tím neužírat. Důležité je, že máš prsa zdravá a to bude nejdůležitější vždy, ať máš velká jak chceš. Kdo se ve škole posmívá, je hloupý a jistě má také nějaké nedostatky a Ty se nevysmíváš...Buď nad věcí, nestojí to za žádné trápení a pocit mindráků...
Tak stručně a jasně:
- nepomůže tomu nic než čas
- neurychlíš to nijak, tak, jako se každému udělá první šedý vlas v jiném věku, a každému trochu jindy vypadne první mléčný zub a každá dívka jindy dostane menstruaci, tak i prsa každé začnou růst jindy a jinak dlouho jim to trvá
- pokud zdravě a dostatečně jíš, rozhodně se nesnaž násilně přibírat na váze - je sic epravda, že část objemu prsou tvoří tuk (proto mají často "prsa" i malé obézní holčička a kluci), ale věř tomu, že je to úplně jiný tvar prsou, než bys chtěla, to zaprvé, a za druhé by ti nedřív narostl zadek,břicho, body a až pak moooožná tuk na prsou
doplněno 02.12.12 14:09: eliska3: A nemyslíš, že ti prsa nezačala růst kvůli pivu, ale prostě proto, že by ti začala ve stejnou dobu růst i kdybys pivo ani neviděla, prostě proto, že přišel "tvůj čas"?
ahoj někde řikaly že pomáhá mléko,někde zase vejce,někteří řikají i pivo,a někteří zase polívky ale že prej z pitlíku...je mi 11 let a asi před rokem mi nějak zachutnalo pivo :D chodili sme se strejdou do hospody a on mi dával málo vždycky napít... a tadyten rok mi zničeho nic začaly růst :D nojono zkus to pivo... ale tet pivo nenávidim už bych ho ani neochutnala fuj :D
No vsichni je maj a ja nechci velka prsa ja chci aspon prsa...Hele a nejsi ty nahodou kluk?co ty o tom vis :P :D
Dočkej času.
U každé dívky je růst jinak rychlý.
Záleží na tom, zda-li máš již menstruaci a na dalších hormonálních a genetických aspektech.
Věř že se prsou jistě dočkáš.
Jsi ještě hodně mladá
Pokud má tvoje maminka normální velikost prsou tak nevidím důvod proč by zrovna tobě nemely časem narůst.
S pozdravem
Hans S.
Myslite?ja jsem treba rad kdyz je holka za co chytnout...Ne,rust prs neovlivni nic.az se telu bude chtit,tak zacne...
Ne,tak sem to zrovna nemyslel.ve 12 bych v tom problem nevidel.opravdu ne.v 6te tride mely prsa snad 3 holky z cele tridy...jako asi existuji pripravky na zvetseni ,ale bud sou 1)moc drahe a nefunguji,nebo 2)funguji,ale totalne vam rozkopuo cely organismus.cili pockat.uvidite za 2-3 roky..
Barunko kašly na ty co se tě posmívají,ony jim prsa vyrostou až moc a až dorostou tobě ,bud ráda,že ti zůstanou raději menší,můžeš být v klidu,lepší jsou menší prsa a ne tzv. vemena,
budeš je mít v budoucnu alespon pořád pevnější,za to ti ručím,holky s menšíma prsama jsou chytřejší a i hezčí!
S
Body mass index,proste cislo ktere vam vznikne (ted si nejsem jist ,pouzil jsem jakousi online kalkulacku),kdyz hmotnost delime výškou na druhou v metrech.je to cislo,podle ktereho vam vyjde,jestli mate nadvahu,podvahu...atd.Normalni je 18.5-24.9.Pod tim je podvaha,nad tim nadvaha,obezita...cili by mozna neskodilu lehce pribrat,mozna tak 5 - 10 kilo?ale je to na vas...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.