Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit šaty na ples?

Od: mo odpovědí: 7 změna:

jsem z ostravy a mám dotyz kde mám koupit levné šaty na ples nejsem zrovna nejhubenější předem díky za odpoévěd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gertruda
hodnocení

0x

zkus nějaký obchod

hodnocení

0x
Ja bych je nekupovala, zkusila bych nejakou pujcovnu.
elisme45

Obávám se, že i pouhé půjčovné by nebyla dostatečně malá částka. Je to minimálně od 500Kč.

hodnocení

0x

Levné šaty je dost široký pojem. Ale zkuste se podívat zde. Lze si šaty koupit i půjčit. Třeba si vyberete.

satyprotebe.cz/...

hodnocení

0x

Ne moc drahé oblečení a přitom větší velikosti má Mark and Spencer a H + M. Tyto obchody v Ostravě určitě máte. Nebo se skuste kouknout na Aukro, třeba někdo prodává plesové šaty - ty bývají většinou "jako nové"...

ladaadal*
hodnocení

0x

Nepíšeš odkud jsi. Hodně holčin si jezdí kupovat do Polska. Vlastně i pánské obleky se tam kupují.

anabell
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]