Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Make-up Bioderma

Od: ivankajoj* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s make-upem od Biodermy? Mám citlivou pleť se sklonem k akné. Budu ráda za každou zkušenost. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ivanko, v každé lepší lékárně ti dají vzoreček, řekni si o něj. To, co může vyhovovat jednomu, nemusí vyhovovat druhému. Já jsem používala od Biodermy micelární vodu, byla dobrá.

doplněno 03.11.12 12:53:

Nebo na facebooku je přímo stránka o kosmetice Bioderma... tak se poptat tam.

ivankajoj*
hodnocení

O vzoreček si určitě řeknu. Já taky používám kosmetiku od Biodermy, jako např: pleťovou vodu,čistící gel a krémy a jsem se vším velmi spokojená :) Jen jsem chtěla vědět, jestli s tím nemá někdo zkušenosti.

cocinkamichalka*

Já třeba používám BB cream od Garnier, a jsem spokojená, nemám problematickou pleť. Spoustě lidí ale nevyhovuje. Právě u biodermy je důležité si ten vzorek vyzkoušet, protože přece jen - není to make-up za stovku... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]