Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
Potřeboval bych poradit jak od kluků tak od holek s přítelkyní budeme mít brzo první výročí a já jí chci něčím odrovnat.. napadl mě třeba let balonem, ale ted v zimě se to asi moc nehodí. Nebo třeba pronájem limuzíny s odvozem do luxusní restaurace, ale furt to není ono a navíc pronájem limuzín v Praze je šíleně předražený i když skrbličit samozřejmě nechci. Ocením jakýkoli nápad at už z vlastní hlavy nebo ze zkušenosti co jste holky dostali či chlapy co jsme darovali. Klidně i bláznivý a střeštěný blbosti
Předeme všem moc děkuju za odpovědi.
M.
Koukni na skydivearena.cz/... ...
doplněno 01.11.12 11:56: Pckop: Tím odrovná hlavně sebe...
Požádej ji o ruku. Tím ji odrovnáš určitě.
doplněno 01.11.12 12:40:mowla:Odrovnají se oba, ale je to přesně podle otázky.Uvažuje o balonu, takže chce adrenalin.Skrblit nechce, to se mu splní.
Mno, možná jsem z jiného světa , ale z toho malinka, co jste napsal, umíte zařídit kdeco, což je super, ale možná by to přítelkyně trošku čekala, co vy na to? Protože už vás zná a tak. Takže já bych na vašem místě, abyste jí fakt vyrazil dech (tedy odrovnal ji, jak píšete
) možná zkusila věc možná ne tak honosnou, ale rozhodně osobnější - něco samostatně vyrobit. Namalujte jí hrníček, každý den si pak na vás vzpomene, když si dá ráno kafe
, nebo vymyslete cokoliv jiného na tento způsob. Zařídit a zaplatit není snadné, ale přece jen to asi zvládne kdekdo. Ale dát do něčeho kus sebe.. Každopádně hlavní je, aby se výročí vydařilo a oba jste měli hezkou vzpomínku
My vypouštíme po potoce lodičky z kůry se svíčičkami v počtu let, co jsme spolu. A na Silvestra thajský lampión s přáním. Nesnáším dělbuchy.
Dobrý den.
My máme už roky s manželem na naše výročí "tradici splněných přání". Zhruba týden-dva před očekávaným výročím (ještě si termín pamatujeme ) oba napíšeme na papír své přání, - jen jedno, které si přejeme splnit. Obálky si vyměníme, a je to. Samozřejmě píšeme přání splnitelná, s ohledem na finanční i časové možnosti. Oba se samozřejmě ze všech sil snažíme přání co nejlépe a s láskou splnit. Přejeme si například nějakou drobnost, která se dá koupit, společný zážitek, výlet... Už teď se moc těším, jaké další přání si zvolím. A ještě více se těším, jaké další přání mu splním.
Je od Vás hezké, že se máte rádi a že chcete své partnerce udělat radost. Ale: letos uvažujete o balónu, za rok o vzducholodi, pak přijde na řadu ponorka a nakonec raketa? A pak bude následovat co? Nápady už žádné, budete vymačkaný jako citrón.
Vždy´t ani ženy si nedělají hlavu s tím, co dát tomu svému k 1. výročí. Je to spíš doména mužů. Dodnes vzpomínám, jak mi manžel dal kdysi dvoupatrovou krásnou bonboniéru a 5 bílých karafiátů.
Mějte svou partnerku rád, ale příliš ji nerozmazlujte. Brzy by nevěděla, co chtít. A to také není dobře. Pozvěte ji na pěknou večeři, zajděte do divadla. Na to, co má ráda. Co se mě týče, nechala bych se utáhnout na něco od Járy Cimrmana, nebo na koncert Spiritual Kvintet.
A jinak se mějte rádi celý rok. Výročí to je jen 1 den a to nic neznamená. Celý rok si dobře rozumět, mít se rádi, vyhovět si, chápat se navzájem - to je ten pravý dar, který nenajdete v žádném balónu! Jaga.
kytku , věčeři a nazdar , co jí budeš dávat a spolu budete 10 let? Nerozmazuj si jí tolik , nebo budeš litovat
"Kytka, večeře a nazdar"mě po pár vztazích nudí k smrti. A i muži, kteří se na nic lepšího nezmohou... Gesto podle mě nemusí být drahé, ale originální, nápadité, "na míru".
Navíc myslím, že první rok je svým způsobem významnější výročí, než rok druhý a třetí - rok je takový ten mezník, že se pár společně přehoupl z krátké a pomíjivé známosti do vážného vztahu.
Nemyslím si, že je potřeba uvažovat o tom tak, že by se hlavně nemělo darovat/udělat něco velkého, aby se to náhodou nemuselo za rok trumfovat - myslím, že příčetná ženská tohle nečeká.
Napadají mě spíš tvořivé věci - pokud nevaříte, naučit se její oblíbené jídlo a uvařit ho, samozřejmě udělat i dezert, nazdobit byt, prostě šokovat svými schopnostmi. Pokud máte "básnické střevo", napiště jí báseň, pokud umíte nějakou rukodělnou činnost, něco vyrobte...
Jinak známý s jednou ženou slavil tak (inspirován nějakým filmem), že jí koupil šaty (má štěstí, že partnerka má konfekční velikosti), boty, psaníčko... když přišla domů, vše čekalo v krabici, partner už nastrojený. ona se oblékla a společně se vypravili do opery )šlo by to i s divadlem, samozřejmě).
A pak mě napadají jen společné aktivity... např. společný kurz tance atd. Let balonem se mi líbí, ale máte pravdu, že zima je asi nepříznivé období.
Pokud by to sklouzlo jen k té ohrané večeři, zvolte aspoň nějaké originální místo, třeba vysílač v praze, nebo co já vím...
doplněno 02.11.12 19:38: ještě mě napadlo zaplatit fotografa, nějakého kvalitního, možná i vizážistku, a nechat si nafotit společné fotografie na památku toho dne. Je to hezká památka, dá se z toho udělat obraz, a při dalších výročích můžete vytáhnout a vzpomínat
případně k těm z vlastní výroby: pinterest.com/... s místy, kde jste společně byli
Moc tomu nerozumím. Vám je 20 let a s holkou rok chodíte. Za to se dnes dávají dary? Co dá ona vám? Jsem 30 let vdaná a každé výročí jsme šli na večeři a manžel donesl kytku, za větší výročí 10-20-30 let jsem dostala něco zlatého, ovšem vždy mi to přišlo divné. Co asi bych tak měla dát já jemu, že semnou je?
lidus: skoro jako u nás, jen ty kytky neřešíme - stejně to uschne. První kytku jsem manželce donesl k 9. výročí svatby a jak byla nadšená. K 10. jsme šli na honosnou večeři do nóbl podniku a k 20. jsem objednal romantický víkend pro dva v hotelu. Jinak to nijak neslavíme, dáme si pusu a slíbíme si další rok
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.