Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myom tři centimetry

Od: dao odpovědí: 4 změna:

Mile ženy, lékař mi při vyšetření vnitřním ultrazvukem našel tří cm. myom v děloze. Vzal stěry, čekám na výsledek. Co bude dál? Ještě mi není ani 40 let. Máte některá zušenost?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Pokud to bude histologicky v pořádku, tak se nemusí dít vůbec nic, mám myom už řadu let a MUDr. ho při prevenci vždy změří, spokojeně zkonstatuje, že neroste a nedělá mi jiné problémy a nic se s tím nemusí dělat. Ale asi záleží i na umístění, švagrové ho operovali, protože byl někde, kde "zlobil" a měla z toho potíže, tak musel ven. Nemějte strach, je to celkem běžná věc kolem té čtyřicítky. Vyptejte se doktorky podrobněji, to vás nejlépe uklidní.

lidus*
hodnocení

0x

Myom v děloze netuším jak velký jsem mla také, stěry negativní, nedělalo se s tím vůbec nic pouze při každé kontrole se kontrolovalo jak píše "limetka".

dao
hodnocení

Nedělalo se s ti vůbec nic, mám tomu rozumět tek, že se vstřebal, ztratil? Je to možné? Špinila jste po pohl. sty.?

hodnocení

0x

Dobrý den Dao. Podle lékaře, když stěry budou v pořádku, tak můžete myom mít klidně do 100 let. Jen nesmí žena mít výtok, nebo krvácení, nesmí mít problémy s močením, nebo stolici. Jak lékař vysvětlil, myom může tlačit na střeva, nebo močový měchýř a to by dělalo problémy při vyprazdňování, pak by musel ven. Po třech měsících, vás může lékař poslat na sono, aby se zjistilo, jak je myom velký, zda neroste. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]