Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadavani vlasu

Od: beruska40* odpovědí: 4 změna:

Může mi někdo prosim poradit s častým vypadávánim vlasu když se češu tak mám chomáče v hřebenu použila jsem různé připravky i šampony,ale nic nepomohlo nevim jestlli to neni tim,že si barvim často hlavu nerada bych byla plešata děkuji za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejavu*
hodnocení

3x

Pokud vám vypadává více jak 100 vlasů denně, lze to považovat za nadměrné padání a příčin může být opravdu celá řada, včetně toho častého barvení, které zasahuje do vlasové kutikuly, ale též hormonální změny, typicky v pubertě, problémy se štítnou žlázou, velmi často je to také důsledek diety, kdy se z těla vyčerpají vitamíny a stopové prvky. Je potřeba stanovit příčinu se svým kožním lékařem, který vám též doporučí nejefektivnější léčbu. Na drahé zázračné přípravky z obchodu bych též nesázela. Nestačila jsem žasnout, co vnucují někteří kadeřníci a co to stojí. Nepomůže to. Někdy za padáním vlasů může být i nevhodný účes, kdy jsou vlasy namáhány třeba culíkem.

hodnocení

2x

Beruško, poklikejte v archivu, jsou tam tisíce příspěvků na toto téma. *hej*Do modrého vyhledávače - padání vlasů-

doplněno 01.11.12 07:05:

Jo a vůbec a hlavně jsem nenapsala, že to chce návštěvu kožního doktora. Kolik máte roků? *hej*

kudrlinka
hodnocení

0x

Zázračným přípravkům nevěřím. Důležitý je přísun vitamínů... Barvením to určitě nebude, to by půlka národa byla plešatá*smich*

hodnocení

0x

Jedina rada je jit k lekari.Vypadavani vlasu,je odraz vnitrniho stavu tela i duse.Stalo by za to,navstivit endokrinologa a nechatudelat krevni testy.pripadne kozni lekar.Jinak vsechny sarapaticky jsou k nicemu,kdyz neznate pricinu.A ta je potreba hledat a vytrvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]