Nejste přihlášen/a.
Mám problém začala sem pozorovat že mám popraskané žilka na prsách vůbec nevím z čeho zto může být a vypadá to nepěkně
má stím někdo zküšenosti co stím dělat?
A jsou to opravdu žilky? Často to bývají při přibírání nebo růstu prsou i strie. Jinak ty drobné, metličkovité žilky se odstraňují ve výstřihu elektrokoagulací nebo cévním laserem, ale je to dost drahé a často se vracejí. Jinak jinde po prsou se neostraňují a ty rozšířené žíly u velkých prsou už vůbec ne, alespoň tak mi to řekla maceška, která se tím zaobírá jako kožní lékařka.
doplněno 29.10.12 20:25:Strie vypadají takto i.idnes.cz/... - časem samy zbělají, jinak pokud je problém přibývání na váze, tak moc netloustout, pokud hormonální rozvoj a dospívání, pak se nedá nic dělat, jen promašťovat pokožku, aby nepraskala.
doplněno 29.10.12 20:32:Pokud jsou to trie, tak se doporučuje doma vyškvařené nesolené sádlo na mazání.
Tak možná to jsou strie, takové červené čárečky, moc se v tom nevyznám:/ a co na to tak použít? asi hodně nějaké krémy co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.