Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš tmavý make-up

Od: denita* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, ano, tak i mně se stalo to, čeho jsem se právě vždycky bála - koupila jsem si Dermacol Makeup Cover, chtěla jsem ho používat jako korektor, a byly na "výběr" dva odstíny - 213, která se mi zdála moc do růžova a 215, která na ruce i na krku vypadala normálně. Opravdu nechápu, jak se mi tohle mohlo stát, skoro to vypadá, že v tom testeru byl jiný odstín než v té tubě, či co! Protože já ho důkladně vyzkoušela a to všechno, a stejně jsem po otevření zjistila, že je oranžový! Na mém obličeji vypadá oranžovo-hnědě a já teď vůbec nevím, co s tím...

Nemáte někdo nějakou chytrou radu? Já nevím, jde s tím něco dělat? Třeba smíchat s jiným makeupem? Nebo je jediná možnost zkusit ho v létě, až budu trochu opálená, a na zimu si holt koupit tu 213? Já tenhle vysoce krycí makeup opravdu potřebuju..

Děkuju moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Koupit si světlý.Takových kiksu už jsem v životě udelala...Nemichat!Každý makeup má jiné složení při smichani.Na obličeji zhrstkovatí.Správně už ho nerozetres.

hodnocení

0x

Mně se to také stalo, a udělala jsem přesně to, co píšete. Ten tmavý jsem si nechala na léto, na zimu si koupila světlý. Jiné řešení nevidím.

elisme123
hodnocení

0x

ten nespravny prodejte na internetu ( omlazeni- tam je dost prodavají) a kupte si primo na strankach dermacolu novy maji tam na vyber asi16 odstinu dermacol.cz/...

pohanka*
hodnocení

0x

Jestli máte někoho známého /kamarádku/ tak make-up věnujte. Zbavíte se ho, třeba by jste ho za dva roky stejně vyhodila, uděláte někomu radost, že něco dostal zadarmo, a třeba se Vám to i nějak vrátí. Dotyčný bude někdy něco mít navíc a vzpomene si na Vás. A když ne a nikdy z toho nic mít nebudete, tak přesto budete mít vy, v ten okamžik, kdy budete darovat, ten dobrý pocit. Jen moje zkušenost, dát něco nezištně.

linda*
hodnocení

0x

zkus si koupit nějakej hodně světlej makeup - třeba až moc a smíchat ho s tím tmavým . A nebo si prostě kup jiný no :D

doplněno 20.12.12 10:45:

A nebo zkus použít světlý pudr ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]