Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jednou jsem se zde už ptala, jestli jsou lepší tampony, nebo vložky. Po několika typech a radách jsem se rozhodla zavést si tampon, docela to šlo. Při chůzi jsem ho necítila, ale když jsem se trochu nahla dopředu, když jsem seděla, ucítila jsem ho. Je to tak v pořádku? Nebo bych o něm neměla vůbec vedět? Měla jsem ho asi hodinku, neprosáklo to.
Je mi 13. Mamky se stydím zeptat, ano, je to normální věc, ale ona používá vložky, takže by mi za a) ani moc nepomohla a za b) prostě nevím, jak toto téma zase nakousnout.
Takže otázka je jasná - o tamponu bych neměla vědět ani trošičku, nebo trochu můžu? Děkuji za odpovědi
Ahoj Break, také musím potvrdit, že pokud používáš tampony, rozhodně bys je neměla vůbec cítit. Chce to jen cvik. Já osobně používám menstruační kalíšek nebo anionové vložky. Ty jsou úžasné a i pro Tebe vhodnější. Musím říct, že tamponům moc nevěřím. Stalo se mi, že protekly a mít je v sobě celou noc mi přijde divné... Možná má Tvá máma podobné zkušenosti. Rozhodně se neboj zeptat, určitě to váš vztah posílí!
Dobrý den. Break, pokud je tampon zavedený správně, pak bys ho neměla cítit vůbec. Chce to trošku cviku, ale neměla bys o něm vůbec vědět. Neměl by tě nikde tlačit, ani dřít při jakémkoliv pohybu. Pokud se stydíš zeptat se mamky, je dobře, že se ptáš tedy zde. Ale opravdu se nemusíš stydět s mamkou o tom mluvit. I když sama tampony nepoužívá, neboj se s ní na toto téma hovořit. Je to též ženská a určitě na tom není nic divného. Nakousni to třeba tak, že jí řekneš - mami, potřebovala bych s tebou mluvit o ženských věcech a zeptat se Tě na to a to...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.