Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kolik asi tak stojí dětský pudr (nebo jak se tomu říká), díky kterému se nebudu tolik potit? Známá mi říkala, že to zabírá, a jelikož mně nepomáhá anti. ani deodoranty (ani obojí dohromady) zkusím možnost poslední.
Ale nevím, kolik si mám vzít peněz, Kolik?
Dost mě zarazila věta: kolik si mám vzít peněz.
Když jdeš pro půlku chleba, také si s sebou bereš jen 15 korun? Mohou mít pudrů několik, ne jen ten klasický, ale s přídavkem nějaké pěkné vůně apod. Rozdíl v ceně třeba 10 korun. Ale Ty budeš mít s sebou jen na ten nejlevnější.
Vzala bych si klidně třeba stovku, zašla do nejbližší drogerie, poradila se s prodavačkami a koupila to, co mi bude nejvíc vyhovovat. Ten zbytek peněz nemusím probendit někde Na růžku, ale donesu to domů. A je hotovo.
Tak v čem je problém? Nazpět Ti vrátí, peněženka to pojme a je jen na Tobě, abys to neutratil všechno. Co to stojí, o tom Tě prodavačky jistě rády poinformují. Jaga.:D
Pokud je to opravdu vážný problém a extrémně nadměrné pocení, pomáhají botoxové obstřiky potních žláz, více plasticka-chirurgie.info/...
Doporučuji zakoupit Driclor. Mamka ti určitě peníze dá, řekni jí o tvém problému. Mrkni se na driclor.eu/... a přečti si tento článek prozeny.blesk.cz/...
Presne tak! Driclor a mas klid.. zasyp ti jen udela blaticko :D to jsou napady, a s botulotoxinem ve 13? jdete s tim dopr*
doplněno 28.10.12 18:59: hlavne je silny a nemusi se davat kazdy den... pak staci uz i jednou tydne i mene krat... akorat musite pocitat s tim, ze to co se nebude potit tam, se bude potit jinde :D, tzn pripravte se na mokry zadek, nebo ruce nebo celo atd, nekudy ten pot chce ven
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.