Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dětský pudr na pocení?

Od: break* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, kolik asi tak stojí dětský pudr (nebo jak se tomu říká), díky kterému se nebudu tolik potit? Známá mi říkala, že to zabírá, a jelikož mně nepomáhá anti. ani deodoranty (ani obojí dohromady) zkusím možnost poslední.

Ale nevím, kolik si mám vzít peněz, Kolik? :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dost mě zarazila věta: kolik si mám vzít peněz.

Když jdeš pro půlku chleba, také si s sebou bereš jen 15 korun? Mohou mít pudrů několik, ne jen ten klasický, ale s přídavkem nějaké pěkné vůně apod. Rozdíl v ceně třeba 10 korun. Ale Ty budeš mít s sebou jen na ten nejlevnější.:(

Vzala bych si klidně třeba stovku, zašla do nejbližší drogerie, poradila se s prodavačkami a koupila to, co mi bude nejvíc vyhovovat. Ten zbytek peněz nemusím probendit někde Na růžku, ale donesu to domů. A je hotovo.

Tak v čem je problém? Nazpět Ti vrátí, peněženka to pojme a je jen na Tobě, abys to neutratil všechno. Co to stojí, o tom Tě prodavačky jistě rády poinformují. Jaga.:D

borax*
hodnocení

0x

Obyčejný zásyp stojí kolem 25,-... ale stačí si to zadat do vyhledávače... zbozi.cz/...

hahanaj*
hodnocení

0x

kolem 30-50kč podle toho jaký zvolíš

dejavu*
hodnocení

0x

Pokud je to opravdu vážný problém a extrémně nadměrné pocení, pomáhají botoxové obstřiky potních žláz, více plasticka-chirurgie.info/...

break*
hodnocení

a můžu se zeptat, jestli to bude vidět? třeba když si vezmu tričko a dám ruce nahoru, tak jestli budu mít v podpaždí nějaké stopy po tom zásypu :) a děkuju za odpovědi

krkovicka*
hodnocení

0x
Do 50kč a ber jen české žádné johnson baby a seba med.Tuším že Aviryl se dělá i v zasypu,ale to bych kecala:)

buss
hodnocení

0x

A já za kolik se dá sehnat žena...

break*
hodnocení

Ale mně je 13 :D :D :D Mamka mi dává malý kapesný, tak proto se ptám :D

Tak to se Ti opravdu omlouvám. Ale tohle by ti měla snad koupit mamka ze svého, stejně jako mýdlo, šampón, zubní pastu nebo toaletní papír. Já bych to aspoň svému děcku koupila, aby si užilo kapesné na jiné věci, příjemnější. /třeba na čokoládičku/. :)Jaga.

martinaa*
hodnocení

0x

To mi zde nedávno také někdo poradil, abych se nepotila. Jmenuje se Aviril a stál mě asi 25,- kč. Bohužel to nezabralo.

apa*
hodnocení

0x

Doporučuji zakoupit Driclor. Mamka ti určitě peníze dá, řekni jí o tvém problému. Mrkni se na driclor.eu/... a přečti si tento článek prozeny.blesk.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

Presne tak! Driclor a mas klid.. zasyp ti jen udela blaticko :D to jsou napady, a s botulotoxinem ve 13? jdete s tim dopr*

doplněno 28.10.12 18:59:

hlavne je silny a nemusi se davat kazdy den... pak staci uz i jednou tydne i mene krat... akorat musite pocitat s tim, ze to co se nebude potit tam, se bude potit jinde :D, tzn pripravte se na mokry zadek, nebo ruce nebo celo atd, nekudy ten pot chce ven :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]