Ahoj! Myslíte,že můžu nosit i tylové sukně? Hrozně se mi líbí,už dlouho přemýšlím,že si jí koupím,ale vždycky od toho sejde z toho důvodu,že nevím,jestli jí můžu se svojí postavou nosit (postava typu 'hruška' trošku větší stehna.) imx1.fler.cz/... Tuhle jsem si úplně zamilovala,mám tedy postavu,abych si ji mohla dovolit? Je to délka cca 50 cm a já mám něco okolo 170,takže to asi bude vypadat jinaqk,než kdyby si ji oblékla holčina s výškou cca 160 cm,ne? poradte.cz/... Jinak jestě jedna fotka zde->https://www.poradte.cz/nejen-pro-zeny/4988-pro-jaky-typ-postavy-se-hodi-leginy.html Děkuji moc za radu/y :3
V pohodě ji mít můžeš, bude ti slušet, zkus si někde a uvidíš sama. Já žádná tlustá stehna nevidím, ale jestli se necítíš, tak si nekupuj tu sukni úplně průsvitnou.
doplněno 26.10.12 18:08:
Budeš kočka, baletka, tak si ji rychle užij, než vyjde z módy a pěkně ji provětrej venku mezi lidmi, ne, aby visela jen ve skříni.
girl214*
Uch,tak to jsem si oddychla,že by na mě nevypadala blbě :D Uvažovala jsem o tylovce s podšívkou,takže snad by ani průsvitná nebyla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.