Nejste přihlášen/a.
Potřebuju poradit. Beru Hormonální antikoncepci Softine. Ale jsem casto zapometliva, takže jsem si zapomela vzit jednu tabletku opozdeni o vice než 12 hodin. podle instrukci jsme si mela brat dalsi balení bez pauzy. To jsme udelala ale neberu HA ve stejnou dobu nekdy v 5 odpoledne nekdy zase až v 10 vecer. I pri tom druhym baleni se mi stalo to že sem si ji zapomela vzit. takze jsem prestala pilulky brat. měla jsem to dostat před třemi dny. Ale stále nic. S přítelem nepoužíváme ochranu, bojím se abych nebyla tehotna. Na netu pisou ze se krvaceni nemusi dostavit v té pauze. a když se pak nedostaví ani to dalsi tak mám vyhledat lekare nebo si udelat tehotensky test. Nemáte stimto nekdo zkusenosti? nestalo už se vám tohle nekdy?
Děkuji předem za odpověd. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.