Nejste přihlášen/a.
mě je 15 let aCtěla bych zeptat jak zhubnout na břicho. Já jsem hubená jen břicho mám velké jak tedy zhubnout jen na břichu?
Sice nejsem odborník,ale jedno vím určitě-když hubneš,tak hubneš rovnoměrně na všech partiích,pokud máš větší břicho,zkus cvičit,případně zařadit pravidelnou aerobní činnost-běh,rychlá chůze,kolo,aerobic,atd. Posilováním můžeš břišní svaly vyrýsovat,ale tuk pořád zůstane,Nebo zkus zajít někam do fitka ,určitě ti tam nějaký trenér pomůže a vybere nějaký trenig,případně s tebou sestavý jídelníček.
kulik. Odborník opravdu nejsi . NEHUBNE se rovnoměrně ve všech partiích. Např. ženy s hruškovitým tvarem těla mají většinou ten problém, že hubnou v horních partiích těla a spodek zůstává naprosto stejný.
Nemůže to být tím, že máš povolené svalstvo na břiše? Pokus se svalstvo zpevnit. Jestliže jsi extremně hubená, může to být tím, že břicho je v normálu, ale ty jsi chudá, v nepoměru. Pakliže nemáš kolem pupíku špek, ale jen kůži, je to tak jak říkám. Všechny vnitřnosti, které v břiše jsou, potřebují místo, protože je jich hodně Koukni na nějaký web, co všechno se do břicha musí nasklátat a bez čeho nemůžeš žít.
Stejně si myslím, že lidé kolem nás mají raději úsměv na tváři a optimismus a bříško nikomu nevadí. Než zamračenou, mrzutou, nespokojenou holku, s dokonalou postavou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.