Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro jaký typ postavy se hodí legíny?

Od: girl214* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

pořád mi vrtá hlavou,pro jaký typ postavy se hodí legíny.Když opomenu ty úplně tlusté slečny,obézní,ale třeba pro postavu typu hruška?Myslíte(víte),že legíny holka s hruškovou postavou může nosit?

To je totiž můj případ.Malá ramena,výrazný pas a širší bohy a stehna,prostě dolní část těla.Viz obrázek ;) Lepší jsem nenašla,ale tady jde spíš o nohy ;)

Myslíte,že jsou pro mě vhodné?

Děkuji :33

Pro jaký typ postavy se hodí legíny?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hey
hodnocení

0x

Jasne, ze je muzes nosit:). Mas hubeny nohy, tak si nemyslim, ze bude problem,

ron*
hodnocení

0x

Legíny klidně nosit můžeš, jsi štíhlá a mladí nosí všechno. A vezmeš-li k nim dlouhé triko nebo svetr, budou vypadat ještě lépe.

girl214*
hodnocení

Děkuji oběma za komentáře :)

Ještě se zeptám,nechci zakládat novou otázku,myslíte,že můžu nosit i tylové sukně? Hrozně se mi líbí,už dlouho přemýšlím,že si jí koupím,ale vždycky od toho sejde z toho důvodu,že nevím,jestli jí můžu se svojí postavou nosit ;)

imx1.fler.cz/... Tuhle jsem si úplně zamilovala,mám tedy postavu,abych si ji mohla dovolit? :D

Je to délka cca 50 cm a já mám něco okolo 170,takže to asi bude vypadat jinaqk,než kdyby si ji oblékla holčina s výškou cca 160 cm,ne?

hodnocení

0x
Zdravím.Legíny na tom vašem obrázku/to nebudete asi Vy,že?/Na tom obrázku má žena nohy štíhlé,a Vy píšete,že máte větší boky a nohy silnější,v tom případě bych je nedoporučovala!Ty se opravdu hodí pouze pro štíhlé dámy,pokud se v nich rýsují faldíky vypadá to opravdu hrozně!Buďte sebekritická,a číhněte na sebe do zrcadla:)
girl214*
hodnocení

Ahoj ;)

Ano,jsem to já,nevím,přijde mi,že mám silnější stehna,ale poslala jsem tuhle fotku,protože ní jdou ty nohy dobře vidět,já nevím,možná jsem moc sebekritická :D Fotka není nijak stará,nevím,možná prostě jen vidím svoji postavu jinak než ostatní,typický ženský problém :D

kareljeden
hodnocení

0x

Cože máte?! *ee* Hru...hruškovitou postavu?! *sok* Proboha dítě zlatý! Vždyť jsi štíhlá ženská! Tobě to bude slušet i bez těch legín!

girl214*
hodnocení

No,tak přidávám ještě jednu fotku,ikdyž taky možná trochu zkresluje,no ;D

Pro jaký typ postavy se hodí legíny? #2

lucius*
hodnocení

0x

Leginy jsou ok, ale ten zbytek? Dejte si do google leginy, do obrázků, je tam nějaký v takové šílené kombinaci?

girl214*
hodnocení

To bylo provizorní-jen na fotku,kde by mi byly vidět nohy ;) Ve skiutečnosti jsem k tomu tričku měla džíny ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Legíny se podle mě nehodí na žádnou postavu místo kalhot. Myslím, že by se spíše měly nosit jako punčocháče, tedy vždy se zakrytým zadkem. Vyjímkou jsou snad jen sporty.

To co máš na obrázku vypadá spíš jako jeggins nebo skinny kalhoty, tak si nejsem jistá, zda jen ukazuješ své nohy, nebo zda se ptáš na tyto konkrétní kalhoty.

Jinak nohy máš hezké, z nich stres rozhodně neměj.

Pokud se rozhodneš nějaké legíny kupovat, v dobře osvětlené kabince v nich udělej dřep a předklon se zadkem vyšpuleným k zrcadlu. Umírám, kolik holek má legíny po ohnutí na zadku průhledné, že vidím nejen každý detail kalhote, ale často se látka natáhne tolik, že jsem i schopná přečíst velikost na cedulce, co je vevnitř legín všitá.

girl214*

Nene,o ty 'legíny' co jsem měla na sobě opravdu nešlo ;) Jen o ty nohy :D

Jinak děkuju za radu :)

v79
hodnocení

0x

Záleží, k jaké příležitosti je taky chceš nosit. Já bych se moc nebál, je to taky o ostatních doplňcích. Zkus být trošku crazy a mrkni se na legíny od Youngprimitve, s jejich vzory postavu nikdo řešit nebude. youngprimitive.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]