Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pořád mi vrtá hlavou,pro jaký typ postavy se hodí legíny.Když opomenu ty úplně tlusté slečny,obézní,ale třeba pro postavu typu hruška?Myslíte(víte),že legíny holka s hruškovou postavou může nosit?
To je totiž můj případ.Malá ramena,výrazný pas a širší bohy a stehna,prostě dolní část těla.Viz obrázek Lepší jsem nenašla,ale tady jde spíš o nohy
Myslíte,že jsou pro mě vhodné?
Děkuji :33
Legíny klidně nosit můžeš, jsi štíhlá a mladí nosí všechno. A vezmeš-li k nim dlouhé triko nebo svetr, budou vypadat ještě lépe.
Děkuji oběma za komentáře
Ještě se zeptám,nechci zakládat novou otázku,myslíte,že můžu nosit i tylové sukně? Hrozně se mi líbí,už dlouho přemýšlím,že si jí koupím,ale vždycky od toho sejde z toho důvodu,že nevím,jestli jí můžu se svojí postavou nosit
imx1.fler.cz/... Tuhle jsem si úplně zamilovala,mám tedy postavu,abych si ji mohla dovolit? :D
Je to délka cca 50 cm a já mám něco okolo 170,takže to asi bude vypadat jinaqk,než kdyby si ji oblékla holčina s výškou cca 160 cm,ne?
Legíny se podle mě nehodí na žádnou postavu místo kalhot. Myslím, že by se spíše měly nosit jako punčocháče, tedy vždy se zakrytým zadkem. Vyjímkou jsou snad jen sporty.
To co máš na obrázku vypadá spíš jako jeggins nebo skinny kalhoty, tak si nejsem jistá, zda jen ukazuješ své nohy, nebo zda se ptáš na tyto konkrétní kalhoty.
Jinak nohy máš hezké, z nich stres rozhodně neměj.
Pokud se rozhodneš nějaké legíny kupovat, v dobře osvětlené kabince v nich udělej dřep a předklon se zadkem vyšpuleným k zrcadlu. Umírám, kolik holek má legíny po ohnutí na zadku průhledné, že vidím nejen každý detail kalhote, ale často se látka natáhne tolik, že jsem i schopná přečíst velikost na cedulce, co je vevnitř legín všitá.
Záleží, k jaké příležitosti je taky chceš nosit. Já bych se moc nebál, je to taky o ostatních doplňcích. Zkus být trošku crazy a mrkni se na legíny od Youngprimitve, s jejich vzory postavu nikdo řešit nebude. youngprimitive.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.