Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluci mě osahávali, co mam delat?

Od: verca5 odpovědí: 6 změna:

Chci se vás zeptat co mám dělat včer sem šla ze školy a při cestě mě začali ošahávat spolužáci...jim je 15 a mě 14 oni po mě už něco chtěli...naštěstí sem jim utekla...Mam to říct učitelce nebo se někomu svěřit...a nebo to nechat být že je to nějak přejde

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak se mi zdá, Verčo, že si z nás tak trošku děláš blázny, viď? Ještě včera jsi zde psala, že je Ti 13..Viz toto vlákno:

poradte.cz/...

A dnes již 14...Toto letí, panečku! ;)..Ale abych odpověděla na Tvůj dotaz... Pokud se Ti něco takového opravdu stalo, určitě si to pro sebe nenechávej. V první řadě to řekni rodičům a řeš to s nimi. Měj se pěkně.

mowla*
hodnocení

1x

No - osobně se domnívám, že je ti o ´kousek´ víc, než 14 - ale nápady máš telecí, to jo...

*smich**haha**uf*

Holka - tohle vlákno si vytiskni a dobře uschovej, za pár let - až tě kluci budou osahávat jen v tvých vzpomínkách, se nad tím papírem zasníš...

*zed*

No - a pro ty, jež by podobné obtěžování reálně mohlo ´potkat´ - svěřit se rodičům je nejjednodušší a nejlepší řešení... Rodiče jsou natolik blízcí, že by to neměl být problém a natolik zkušení, že budou vědět, zda zajít za třídní nebo rodiči spolužáků anebo bude stačit si s výtečníky ´promluvit´ osobně někde v ústraní...

fers
hodnocení

0x

Ne, to nepřejde, naopak, jestli nic neuděláš a projde jim to, příště to bude horší. Tohle musíš nahlásit rodičům, třídní a ředitelce a okamžitě by se to mělo začt řešit. Pokud ne, měli by tví rodiče podat trestní oznámení. Buď statečná a řekni to.

fino97*
hodnocení

0x

Jako takhle z niceho nic?nechat to ze to prejde je blbost,to by si dovolovali cim dal tim vice...sverte se nekomu,komu duverujete...

doplněno 25.10.12 12:08:

Vidim,byl jsem predbehnut...:)

lidus*
hodnocení

0x

Okamžitě to říci mámě a společně pak zajít do školy. Na nic nečekejte!

ladaadal*
hodnocení

0x

Nepřejde, bude se to naopak stupňovat. Měla bys to oznámit učitelce, nebo mamce, ta si s tím bude vědět rady. Eventuelně chodit z a do školy se starším kamarádem nebo jiným starším doprovodem, který tě ochrání. Ale mamce to určitě řekni.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]