Nejste přihlášen/a.
me to prijde upe fuk, poznat to jde imho jen na rucniku apod... davam nekdy spis kvuli vune... ale napr takove ty strakate Ariely nesmrdi
doplněno 25.10.12 08:14:respektive nektere prasky smrdi, Ariel ne a pradlo je ok.. ale ted uz to neresim, vypoustim z baraku vodu rovnou do prirody, tak pouzivam mydlove supiny a nebo tekuty eko tentononc, a ty vonej normalne
Upřímně řečeno, nevím. Peru s aviváží, používám Batole. Ale někdy mi to příjde nefajn a dám místo aviváže ocet a někdy nic. To, co aviváž udělá, všichni víme. Prádlo je jemnější, hebčí a voňavější, o to nic. Ale co je lepší, je u mě podle nálady. Každopádně se mi osvědčila jen asi třetina, polovina doporučené dávky.
Já Aviváž používám vždy,prádlo voní,je hebké a příjemné,a co je nejdůležitější,krásně se žehlí
Já vyprané prádlo dávám do aviváže. Nechávám ho v ní i 30 minut. Už jsem si zvykla, že prádlo mám měkčí, lépe se i žehlí. Pokud vám prádlo dlouho nevoní, tak to bude nevhodným výběrem aviváže. Oblíbila jsem si značku Lenor. Prádlo i po měsíci voní. Aviváž nedávám do pračky hned na začátku praní, ale až po vyprání prádla. Potom nastavím pračku na studené praní, nechám asi 5 minut pračku běžet, potom jí vypnu a zhruba po 20 - 30 minut vyždímám. Program na pračce pro aviváž je poměrně krátký.
Aviváž je poměrně silný alergen a první věc, kterou by měl zrušit kdokoli s alergiemi, kožními problémy, kvasinkovými infekcemi...
Potřeba určitě není (nevím jak s tvrdou vodou, tam možná svou práci odvede). Doporučené dávky jsou absurdně velké, jak tu někdo zmínil, polovina, třetinka - efekt tam je, ale trochu s pocitem, že humáče je trochu méně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.