Nejste přihlášen/a.
2x
tak jsme Vám to našel"Excipial DeoForte" , cena je celkem lidová, dostání v lékárně a funguje až po nějakém čase, takže to nesmíte po týdnu vzdát, ale vydržet alespoň 2... žádné pálení ![]()
mohu potvrdit, že funguje,, ale ... koupil jsem si ho na ruce /dlaně/ ,, je pravdou, že jsem nepocitival žádné pálení rukou, ale přišla"jemná bolest"kloubů, subjektivně bych to popsal asi takto,, ano krém mě zbavil potících se dlaní, ale s tim jsem nabyl pocitu, že mi krém"bere"kloubní mazivo,, bohužel to nedokážu blížeji specifikovat,,
máte někdo podobnou zkušenost?
2x
2x
Ahojky, nevím zda si zkoušela antiperspiranty od Nivea. Mam s tim dobre zkusenosti a i muj pritel. Pouzival ruzne a pak jsem mu zakoupila sprej a tuhy od Nivea a je spokojeny. Mam dobre zkusenosti s tuhymi a musi byt takove ty bile. Ne co jsou pruhledne a vypadaji jak gelove. Ty nejsou dobre..
2x
Je mi 27 a tenhle problém mám taky - už asi od 15..., dokonce jsem kvůli tomu přestala nosit barevná trička a přiléhavé svetříky. Musím říct že jsem vyzkoušela jak Vichy, tak Excipial, ale nepomohlo to - sice se možná maličko zmírnila intenzita pocení, ale pořád jsem měla mokré fleky v podpaží - patrně fungují pouze na ty, kteří se potí mírně (to není můj případ). Odricloru jsem slyšela, četla a konzultovala jeho užívání s kožařkou. Koupila jsme si ho a můžu říct že je opravdu jediný, který pomáhá a v podpaží mám sucho. Pálil mě taky, ale už jsme přišla na to, jak to udělat, aby tomu tak nebylo a já ho mohla používat. Takže moje rada zní: nikdy ho nenanáším přímo, ale navlhčím si jím prsty a jemně ho vklepu do podpaží (tak 2x za sebou), ověřila jsem si že stačí používat ho třeba 3x za týden ze začátku a pak třeba už jen jednou, dvakrát za týden - funguje i tak! není třeba trápit s ním kůži každý den a stačí opravdu jen vklepat prsty, není nutné mít potřené celé podpaží. Určitě se pro jistotu 2 hodiny předtím nesprchuji a mnohem lepší je mít taky třeba den neoholené podpaží (holím si ho proto obden :o)). Ráno Driclor hodně dobře opláchnu a většinou studenou vodou. Vážně mě už nepálí, po tom co tohle dodržuji - maximálně mě chvilkama zasvědí a mám chuť se poškrábat, ale opravdu jen vyjímečně. Když si ho naneseš přímo před spaním, v pohodě tohle"svědění"zaspíš a taky je to hodně o psychice - tím že člověk čeká nepříjemný pocit si ho většinou vyvolá sám, tak se snažím myslet pozitivně - představuju si jak můžu v klidu sedět v růžovém tričku v kanceláři, aniž bych se bála zvednout ruku a je to v pohodě ![]()
díky moc za radu,hned dnes to zkusím,třeba mi to zachrání život-taky si nemůžu dovolit spoustu triček-furt jen černý a hnědý,fuj.Pak dám vědět jak jsem dopadla,tak midržte palečky![]()
0x
Ahoj,
asi ti tady každej radí značky deodorantů,tak se taky připojim. V úterý jsem si jela koupit deodorant,ale chtěla jsem ten gelovej,ne ve spreji ani kuličkovej.Asi po hodině hledání deodorantu bez aluminia jsdem to vzdala a vzala jsem si od Fa s aloe vera.Druhej den jsem byla z toho totálně hotová,vždycky jsem si řikala,že jsou stejně všechny na prd
ale nekecám,já jsem se za celej den ani nezpotila, a ani trochu nesmrdím. Fakt super,ale na každého to asi působí jinak
mno ale zkusit to můžeš.
Tak ti držim palce at ti něco pomůže![]()
0x
Důvodem je nejspíše HORKOST NAHROMADĚNÁ V ORGÁNECH vlivem nadměrných emocí nebo upřednostňováním zahřívajících typů potravin a nápojů, mezi které patří smažená a pečená a hodně kořeněná jídla, alkohol, z emocí časté vztekání a hněv a agrese. Pokud je horkost akumulovaná v plicích dochází k nadměrnému pocení v oblasti podpaždí a na hrudníku, když je nahromaděná v játrech, dochází k pocení genitálií a ke stoupání horkosti a následnému zrudnutí a pocení hlavy.Nejlépe by bylo navštívit odbornou kliniku a nebo vyzkoušet jiné způsoby jako je třeba Botox který je cca na půl roku
Rychlý kontakt
LASER ESTHETIC s. r. o.
Washingtonova 17
110 00 Praha 1
Tel: 221 666 142
Tel: 221 666 143
GSM: 739 308 021 /T-Mobile/
E-mail:klinika@email.cz
PRAŽSKÉ DERMATOLOGICKÉ CENTRUM s.r.o.
Na Stráži 28, 180 00 Praha 8
Tel. 2 84 84 00 02
Mobil 603 43 69 69
Fax: 2 84 68 77 50
info@dermatology.cz
Pražské dermatologické centrum, copyright 2007
Aira GROUP, Outsourcing IT
0x
Existují centra salony,kde se nadměrné pocení dá odstranit.Pokud je to dlouhodobé tak deodorant zmírní,ale nepomůže od zápachu.![]()
Dnes se mi dostal do ruky časopis Glanc,ale je ze 24 července č.15 a je tam podrobně popsané o nadměrném pocení a jak a co používat.Tak pokud se Vám podaří ho u někoho vyhrabat.Tak si počtete.Je toho více ,tak se to sem nedá napsat vše.![]()
0x
Ahojky.Já mám také problémy s nadměrným pocením,ale bohužel ne pouze vpodpaží.I na zádech,pozadí a stehnech.Je to strašné utrpení a šíleně mě to omezuje v nosení oblečení.nenosím barevné trička a ani žádné světlé kalhoty.Je to opravdu trapné...Tenhle problém mámuž 6let a ted mi je 20let...S tím,že tě to neotravuje u moře je tím,že tam je úplně jiná vlhkost vzduchu,také je mi tam v tomhle hej...Mám doma Driclor.Je pravda že pálí,ale řekla bych tak po třetím použití.Když ho třeba 14 dní nepoužiješ a pak jo,dvakrát po sobě se to dá snést,ale pak můžu zas až tak po 3 dnech.Ale to nevadí,ptž to také trošku působí as nevadí že jsi vynechala.A když tě to začne pálit hiodně,tak to určo aspon po hodině smyj a netrap se tím celou noc,ptž jinak neusneš bolestí.Nedávno jsem si koupila excipial deoforte a tím se mažu i na dalších "postižených" místech.Tam si vážně netroufnu dát driclor.Excipial si ted dávám i v podpaží místo dricloru,dokud se mi po něm pokožka trošku nezklidní.Včera to bylo týden co si ho Ex mažu a myslim,že mi to vážně pomohlo. Jsem totiž jinak už zoufalá.dokonce přemýšlími oinjekcích botulotoxinu,ale je to na tak krátkou dobu drahé:-/...Kdyžtak se večer nemej,namaž si driclor a osprchuj se až ráno.Ničemu to nevadí a nemáš podrážděnoupokožku.
0x
Na pocení můžou mít vliv i hormony , konkrétně onemocnění štítné žlázy, já se potím už od narození dost hlavně obličej a záda a léčím se na štítnou žlázu , teď po porodu se to ještě zhoršilo, dříve jsem používala antiperspiranty , ale dopracovala jsem se k zánětu a alergii v podpaží a potom jsem rok mohla používat jen dětský zásyp pro šílené svědění a bolesti, takže teď už používám jen deodoranty a smířila jsem se s tím , že tak to je, často se za den sprchuji v létě i 3-4x a ty deodoranty a je to , taky nesmrdím , ale potím.
Tak možná nechat si udělat krevní test na štitnou žlázu , ale asi stejně to nic neřeší , protože moje endokrinoložka , když jsem ji řekla , že se po porodu hrozně potím tak jen konstatovala ,,vy jste se potila vždycky ,ne?" a bylo to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.