Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Muj kluk si mysli ze mam jineho

Od: verca009 odpovědí: 12 změna:

muj kluk si mysli ze mam jinyho neodpovida mi a ja sem zoufala nevim co delat prosim pommocte mi

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

0x

A jaký má důvod si to myslet? Jestli nějaký má, kdo mu ho dal? Jak dlouho jste spolu a kolik vám cca je?

olaf71*

to si ta o mě myslím už jakou dobu. neřeším to

kudrlinka

Napadly mě ty samé otázky...*jasne*

verca009
hodnocení

protoze sem si ho nevsimala a tam toho jo ...sme spolu uz podruhy ale zname se 10 let je nam 13

michaltopic*

Ve třinácti bych se nebál ničeho, cokoliv se má stát, ať se stane. Máš ještě dost času se z čehokoliv oklepat, neboj. A nech tomu volnej průběh, ber to jako životní zkušenost. Ten nebo tamten ... ve třinácti to stejně nebude on na celej život, ani jeden z nich. Tak žádný stres. Hlavně ze sebe nezačni teda dělat poběhlici, to bys pak měla špatnou nálepku docela dlouho. I když na jednu stranu takových holek po světě běhá a pak záleží jak to bere ... když to v mládí střídá, je považovaná za **** a buď s tím pak přestane, vezme to jako životní zkušenost, najde si stálistu, bude s ním mít děti, vezmou se, pohoda. A nebo to vezme jako životní zkušenost, naučí se toho využívat a bude brána jako ještě větčí *****. Jenže co je komu do toho, když si pak nabrkne pracháče, bude s nim mít děti, budou mít vilu, tři auta, spoustu peněz a takovým chudinkám se pak bude jen smát.

Takže buď v klidu, jsi ještě mladá na stresování se z kluka. Dej tomu chvíli, vyber si jednoho z nich a tomu se věnuj. Čas to všechno zahojí, ať se stane co se stane.

kudrlinka

Mám stejně starou dceru. V jejich očích "má kluka" týden, pak blázní po jiném klukovi, protože tamten už jí nebaví nebo ji něco řekl. V tomhle věku je to stejný jako když se "nejlepší" kamarádky pohádají, že se druhá baví víc s někým jiným.

hodnocení

0x

Vybrat si jednoho z nich, a s tím druhým se v klidu rozejít.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nechat ho přitom.Rád slyší o tvoji bezmezné lásce a líbí se mu Doprošovaní.Je vám obou 13?to přejde...

iz*
hodnocení

0x

Žádné přesvědčování nemá smysl, naopak, ještě jej v jeho nízoru utvrdíš. Nechala bych tomu volný průběh.

doplněno 24.10.12 12:44:

Oprava překlepu: ... názoru ...

artik*
hodnocení

0x

investuj čas do učení na kluky máš času dost

verca009
hodnocení

moc vám děkuju už sme se usmířili a je to v pohodě

To je pěkné Verčo, díky za dobrou zprávu zprávu! *palec*Důležité je vždy umět se hlavně domluvit a věci si mezi sebou vysvětlovat. Ať vám ta pohoda vydrží co nejdéle.

doplněno 25.10.12 12:09:

Omylem se mi dostalo do textu jedno slovo 2x. Tak se omlouvám.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]