Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení v rozkroku(chlapec)

Od: tomas447* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,po oholení obyč. žiletkou mám ochlupení zpět.Neexistuje nějaká lepší metoda,aby rozkrok vydržel déle vyholený?Díky!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Depilace, ale ta není pro rozkrok zrovna vhodná. Na takto citlivém místě může být bolestivá.Doporučuji holit se častěji.

kudrlinka
hodnocení

0x

Mě stačí pinzeta. Depilátor Néééééééé! Ale existují salóny pro trvalé odstranění chloupků. Na slevových portálech to můžete mít za polovic:D

petro*
hodnocení

0x

kolik vám je let, můžu-li se zeptat? je doopravdy nutno mít to zcela dohladka?

askmenow*
hodnocení

0x

Je to jako s fousy... taky zase narostou :D musíte prostě i rozkrok holit často, případně se smířit s tím, že vám několikadenní strniště nevadí.

Mužů, kteří by opakovaně podstoupilo epilaci ať už voskem, nebo epilátorem příliš neznám... vlastně žádného. Znám pár, co to zkusili a tvrdili, že už nikd , bylo to pro ně příliš bolestivé. Ale zkusit to samozřejmě můžete.

hodnocení

0x

Existují epilační krémy - namažeš a stěrkou oškrábeš. Když se to dělá pravidelně, tak ty chlupy prý časem zeslábnou a pomaleji rostou. Osobní zkušenost sice nemám, ale jak tak nad tím uvažuju... uvidíme.

opilca.cz/...

ladaadal*

Ty krémy taky nejsou nic moc. Když to přeženeš, pálí to, jako bys seděl celý den v kopřivách. Já osobně používám jen zastřihovač vlasů bez nástavce :)

martinaa*

To bohužel není pravda.

Choupky slábnou pouze pravidelným vytrháváním (vosk apod.), tyto epilační krémy je pouze "upálí" (nebo užerou?) u pokožky. Na kořínku (a tudíž ani tloušťce chloupku) se nic nemění. Ale zase na rozdíl od chloupku seříznutého žiletkou nemá ostrý hrot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]