Nejste přihlášen/a.
Proč se my odlupuje trojobal po usmažení býčích žláz děkuji. Jakou dělám chybu při smažení.
Žlázy obsahují hodně vody. Dělám to tak, že je nechám přes noc vymáčet v mléce /na plátky/, druhý den je vyperu a jen tak na rozpáleném oleji nechám zatáhnout. Jen chvilečku. Žlázy se zmenší a ztlustí.
Pak je už běžně obaluji, klidně po vychladnutí. Nestane se, že ten trojobal je "velký", maso se už předem stáhlo. A ani neopadává. Měla jsem taky tyto problémy, pokud jsem smažila žlázy syrové. Ty se opravdu hodně sesmaží. Tohle je prima postup.
Už jsem je neměla ani nepamatuji. Bylo to kdysi zboží za pár korun. Dneska, když to vidím - 100 až 120 Kč za kilo, to koupím raději kýtu nebo kotletku. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.