Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obličejové solárium

Od: janavan* odpovědí: 5 změna:

ahoj máte někdo zkušenosti s takovým to soláriem? Vyhlédla jsem si tady toto

a za ty peníze se to daleko více vyplatí, nez chodit do solárka, kdyz potrebuji převázne jen obličej :)

Máte s tím dobré zkušenosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Mám.Ne jen stímto produktem.Oblicejove solarium mě stalo 2300kč a seděla jsem u něj tak čtyřikrát.Výsledek žádná/změna.Dodnes leží někde v harampádí na půdě.Taky jsem byla hrrhrr a psychika tomu hodně taky dá-myslíte si že ztmavnete a nic.

sargo*
hodnocení

0x

Též mám tuto zkušenost jako krkovička - byť nebylo moje, takže jsem byla ráda, že jsem ušetřila :-D - asi jsou tam ty zářivky moc slabé, ale změna žádná. Prohřívalo ale příjemně... :-D

olaf71*
hodnocení

0x

měl jsem ho od Philipsu. doporučenou 20 min. dávku jsem prodlužoval na 30 min. až byla cítit připálená kůže, ale opálení nikde. takže k ničemu, nebrat, neopaluje

hodnocení

0x

Zdravím, nechci tu moralizovat, ale opalování na soláriu je velmi nezdravé a myslím, že už je "out". Dermatologům při slově "solárium" naskakují "pupínky"*smich*, takže bych radši koupila nějaký dobrý samoopalovcí krém. Pokud trváte na soláriu, tak se doporučuje stejně max. 10 opalování 2 x ročně, takže při ceně 5 kč za 1 minutu by návratnost koupeného přístroje byla za hodně dlouho...

janavan*
hodnocení

Tak to moc děkuju za reakce a asi teda raději nebudu utrácet penízky zbytečně a vyberu si něco jiného co by se mi mohlo hodit :)) Je mi jasný, že solárium všeob není zdravý.. ale tohle se mi celkem líbilo... ale opravdu asi raději dám na vaše zkušenosti :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]