Nejste přihlášen/a.
Vždycky se mi líboly upravené ruce,nehty.Moje povolání mi nedovolilo si je dopřát (potravinářství).Nyní však pracuji ve výrobě kabelů,takže teoreticky by to šlo.Chtěla bych si nechat udělat gelové nehty.Nevím však jestli to nehty vydrží,abych jen nevyhodila peníze...Pracuji s drobnými předměty(asi by nemohly být moc dlouhé) a taky se strojem (s lisem).Prosím ,budu vděčná za vaše radyDíky všem Lenka
0x
0x
0x
Ale kdyby si mi dala tip na to kde bych mohla sehnat levne typy ale asi bych chtela ty kulate..
Ahoj,tak Ti zde dávám odkazy,odkud si objednává zboží,se kterým je velice spokojená a ukázku UV lampy,kterou má.
Hodně zdaru při výběru.
Gelový nehet sama zastřihnout nemůžeš,není to jak u přírodních nehtů.Dá se jen zkrátit pilníkem na nehty.Pokud si je budeš nechávat dělat,sama se Tě zeptá,jakou délku chceš.Asi by stálo za to se s ní o tom prostředníčku domluvit,určitě Ti poradí co s tím.A ještě jednu radu,pokud by se Ti stalo,že by Ti nehet praskl (to se také stává),hlavně se ho nesnaž strhnout sama,je to hrozně bolestivé, musela by jsi si ho nechat opravit.
0x
chtěl jsem jenom dodat-uvedla jste že...Zkoušela jsem dlouhodobě různé preparáty,zinek apod.,houby platné...Z profesionálního hlediska preparaty na nehty z vitaminama a dalšíma výživnejma účinkama nepomáhají,je to prostě jenom reklamní tah na prodej těchto vitamínů pro nehty.Nehet je odumřelá buňka=mrtvé buňky(nehet)nemohou absorbovat žádné vitamíny atd.Když je něco mrtvé tak to už neožívíme.Nehet se dá maximálně zpevnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.