Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ručně vyráběná mýdla

Od: annalol* odpovědí: 2 změna:

Dobré dopoledne, mám takový problém... chtěla jsem vyrábět domácí mýdlo ..kdysi jsem slyšela že se dá normálně nastrouhat mýdlo a dát do skleničky a vařit v horké lázni, ale ono se vubec neroztápí tak jsem přidala vodu,pomohlo to, ale když jsem pak hmotu nalila do formičky tak tambyli nehezké hrudky a nezatuhlo, tak tedy je nějaký způsob jak nastrouhané mýdlo připravit jinak aby to šlo?

Jinak jsem dělala mydlo i z mydlové hmoty, ale chtěla bych konkrétně z nastrouhaného mýdla děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Já bych mýdlo nestrouhala. V drogerii se dá koupit již mýdlová hmota, ta se dá doma obarvit dle libosti a z té se potom dá udělat mýdlo požadovaného tvaru a žádné hrudky tam nejsou. Mrkněte na návod.

doplněno 23.10.12 12:06:

Teď vidím, že jste z hmoty již zkoušela...

doplněno 23.10.12 12:12:

Nehodí se na výrobu asi každé mýdlo. Viz:

zaujalomne.blog.cz/...

axlik*
hodnocení

0x

Zkuste jiné mýdlo, myslím, že ty levnější se neroztaví ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]