Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obarvení vlasů podobnou barvou přírodních

Od: mishka18* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám takový dotaz. Už skoro 2 roky jsem si barvila vlasy, tak nějak na střídačku tmavě fialovou nebo tmavě červenou barvou od Palette. Přírodní barvu mám špinavý blond. Chtěla bych zpět svou přírodní barvu.Ted jsem si ji na tmavo nebarvila už asi 3 měsíce a mám odrostlé tak 3_4cm a představa až mi odrostou až do půlky..půlka hlavy šp. blond a půlka tmavě červená.. *nevi*Není zrovna ideální kombinace. Přemýšlela jsem o odbarvení u kadeřnice, ale to si zas nemůžu dovolit z fin. důvodů. Pročítala jsem diskuze, kde se radilo, obarvit si vlasy na hodně podobnou těm přírodním, aby to odrůstání nebylo tak vidět. Jenže nevím kterou barvu bych měla zvolit..značku a přesný odstín, aby mi to nevyvedlo na hlavě kdo ví jakou parádu Poradíte?:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Pokud nechceš investovat do kadeřnice, bude ti to postupné odbarvování trvat dlouho... Třeba i několik let, záleží na délce vlasů. Klidně zvol značku, která ti vyhovovala dříve a vždy barvi o odstín světlejším odstínem. Tím předejdeš velkým barevným skokům, ale stejně ty vlasy budeš mít vícebarevné *nevi*

hodnocení

1x

Já si myslím, že taková zásadní změna už patří do rukou kadeřnice. Pokud si to budeš dělat sama, ve finále dáš více peněz - každé dva tři měsíce budeš kupovat novou barvu, žádaného výsledku dosáhneš cca za rok a ještě vlasy budou pravděpodobně zničené. Takže doporučuji si koupit voucher do kadeřnictví na nějakém slevovém servru (slevomat, ampliion, skrz, hyperslevy...) - běžně tam nabízejí kompletní úpravy vlasů (barvení, střih, voukaná) za polovinu i méně, většinou to je kolem 250 Kč, takže to je nižší cena, než bys dala za 2 barvy v drogerii...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]