Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Obracím se na vás všechny s trochu složitější otázkou. Hraji basketbal a ráda bych si pořídila nějakou hezčí mikinu a tepláky, nejlépe od značky Jordan nebo K1X. Mikinu bych mohla nosit kdekoli, do školy, a tepláky spíše z toho důvodu, že mám samé pracovní a nemám ani jedny hezčí tepláky. Mikina je vcelku jedno, jaká to bude barva, pokud to tedy nebude nějaká svítivá, nebo růžová či žlutá, nejlepší asi kombinace černé, šedé nebo červené. Tepláky černé a šedé, jiné barvy ne.
V pátek jedeme do Jihlavy do City Parku. Mají tam hodně obchodů. Nevíte někdo, kde by se celkově daly tepláky a mikina Jordan sehnat? Našla jsem na internetu i na heuréce hodně odkazů, ale většinou mi to tam hodí, že mikina je za 1990kč, a tepláky nejsou o nic levnější, a to mi přijde teda dost, na tepláky. Že mikina, to jo, ale tepláky, to fakt ne.
Nemáte někdo nějaký tip? Lepší by bylo v kamenném obchodě než přes internet.
Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.