Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problem s rodiči.. no mě se líbí jedna bunda jenže rodiče řeknou jo my ti ji koupímě, ale je hrozná... budeš toho litovat je teprve začátek zimy ještě dostanou jiný, jenže já už byla snad všude a takovou jsem ještě nikde neviděla...poslechli byste vy? já vážně nevím co dělat.. a je pravda, že obchody ještě dostanou další zimní zboží? Jde o bundu na fotce vím, že je obyč, ale nikde takovou nemohu sehnat...Děkuji za názory
Hurá do toho a kup si ji! Ty v ní budeš chodit a ty se v ní musíš cítit dobře. Zas tak obyčejná není a pak, až bude zima a chumelenice, stejně se nikdo na nějakou krásu moc koukat nebude. Jestli je teplá a příjemná na nošení není co řešit. Obchody opravdu začínají teprve zimní sezónu, ale nemáš jistotu, že později budou chodit nějaké exkluzivity, nebo budou, ale za dlouhé peníze.
Takže, určitě si to prosaď, na té fotce ti to i s bundou sluší a pokud za to něchtějí nějakou přehnanou cenu, ber ji.
Mimochodem, i moje žena si dnes koupila zimní bundu a to jsme ji byli kupovat v tričkách a dvacetistupňovém teple.
Osobně bych čekala, že zimní bundy ještě budou i další, přecijen je teprve kraj podzimu.
Je to samozřejmě na tobě, jestli je to přesně to, co chceš, pořiď si ji. Osobně ale nevidím důvod, proč bys takovou nesehnala, připadá mi jako naprostá klasika, měla jsem podobnou už před deseti lety a od té doby je vídám s drobnými obměnami všude každý rok. Být tebou bych šla do něčeho stylovějšího a veselejšího
A poznámka: když už chceš takhle hodně teplou bundu, nestálo by za zvážení pořízení delší? Já třeba tyhle bundy vždycky nenáviděla proto, že mi bylo vedro na tělo a jen so jsem se překlonila mi táhlo na záda, nehledě na to, že mi mrzl zadek pořád :D
Zkuste se zeptat v obchodech, zda ještě dostanou zimní zboží. Pokud vím, v dnešní době se zaváží zimní zboží už v září a výprodeje začínají před vánoci, v lednu už se začínají prodávat jarní kolekce... Je to trochu na hlavu, ale je to tak. A je téměř konec října, vánoce už budou za dva měsíce, a pokud se rychle ochladí, lidi se vrhnou na bundy jako kobylky... Takže já bych nečekala...
doplněno 21.10.12 17:39: Ještě takto: pokud je ta bunda zcela dle Tvých představ, nečekala bych a koupila ji. Znáš to, kdo zaváhá... Já to vím , jsem VÁHA, a spousta hezkých věcí už mi takhle unikla, že jsem čekala na lepší, a to nepřišlo...
Těžko říct. Kup si jí spíš podle toho, jestli se ti fakt líbí a budeš jí nosit. Když si jí koupíš už teď, nic nezkazíš. Sestra si četla počasí a příští týden už má prý sněžit. Kdoví, jestli to tak fakt bude, ale 11.listopadu je tu za chvíli, to je Martina, a Martin na bílém koni...nevím Zimního zboží bude určitě ještě hromada, o tom žádná, ale když si jí koupíš už teď, tak nic nepokazíš, a můžeš jí nosit už klidně hned - třeba jen s tričkem pod ní, když je hodně teplá.
Takže za mě ano, jestli se ti doopravdy líbí a nechtěla bys jinou
Ahoj, je to úplná klasika. pokud Ti vyhovuje, kup si ji.
Mám už několik let úplně stejnou, jenom ve velbloudí barvě. Tyhle bundy se nemění. Koupila jsem ji tehdy v Magnetu, měli nějaké akce a slevy a stála jenom 170 korun! Praktická, teplá, neprofoukla ani když jsem v ní jezdila na motorce do práce.
Jak říkám, není to žádný módní hit, ale klasické oblečení. Nebude vycházet z módy a může Ti vydržet hodně roků. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.