Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zimní bunda - koupit nebo ještě počkat

Od: lindaf* odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, mám takový problem s rodiči.. no mě se líbí jedna bunda jenže rodiče řeknou jo my ti ji koupímě, ale je hrozná... budeš toho litovat je teprve začátek zimy ještě dostanou jiný, jenže já už byla snad všude a takovou jsem ještě nikde neviděla...poslechli byste vy? já vážně nevím co dělat.. a je pravda, že obchody ještě dostanou další zimní zboží? Jde o bundu na fotce vím, že je obyč, ale nikde takovou nemohu sehnat...Děkuji za názory

Zimní bunda - koupit nebo ještě počkat

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Hurá do toho a kup si ji! Ty v ní budeš chodit a ty se v ní musíš cítit dobře. Zas tak obyčejná není a pak, až bude zima a chumelenice, stejně se nikdo na nějakou krásu moc koukat nebude. Jestli je teplá a příjemná na nošení není co řešit. Obchody opravdu začínají teprve zimní sezónu, ale nemáš jistotu, že později budou chodit nějaké exkluzivity, nebo budou, ale za dlouhé peníze.

Takže, určitě si to prosaď, na té fotce ti to i s bundou sluší a pokud za to něchtějí nějakou přehnanou cenu, ber ji.*palec*

Mimochodem, i moje žena si dnes koupila zimní bundu a to jsme ji byli kupovat v tričkách a dvacetistupňovém teple. *smich*

hodnocení

1x

Bunda je pěkná, klasická. Klasika ná minimálně dvě výhody. Bude možné ji nosit i příští zimu, i přespříští... A tuhle zdánlivě nenápadnou bundu je možné oživit různými čepicemi, nápadnými rukavicemi či pestrými taškami přes rameno.

kajenka*
hodnocení

0x

Já bych raději počkala, protože pak budeš litovat.

Bunda je sice moc pěkná, ale pak bude větší výběr.

askmenow*
hodnocení

0x

Osobně bych čekala, že zimní bundy ještě budou i další, přecijen je teprve kraj podzimu.

Je to samozřejmě na tobě, jestli je to přesně to, co chceš, pořiď si ji. Osobně ale nevidím důvod, proč bys takovou nesehnala, připadá mi jako naprostá klasika, měla jsem podobnou už před deseti lety a od té doby je vídám s drobnými obměnami všude každý rok. Být tebou bych šla do něčeho stylovějšího a veselejšího ;)

doplněno 21.10.12 17:33:

A poznámka: když už chceš takhle hodně teplou bundu, nestálo by za zvážení pořízení delší? Já třeba tyhle bundy vždycky nenáviděla proto, že mi bylo vedro na tělo a jen so jsem se překlonila mi táhlo na záda, nehledě na to, že mi mrzl zadek pořád :D

lindaf*
hodnocení

Mě právě i ta délka vyhovuje :D vadí mi když to mám i přes nohy :D

hodnocení

0x

Zkuste se zeptat v obchodech, zda ještě dostanou zimní zboží. Pokud vím, v dnešní době se zaváží zimní zboží už v září a výprodeje začínají před vánoci, v lednu už se začínají prodávat jarní kolekce... Je to trochu na hlavu, ale je to tak. A je téměř konec října, vánoce už budou za dva měsíce, a pokud se rychle ochladí, lidi se vrhnou na bundy jako kobylky... Takže já bych nečekala...

doplněno 21.10.12 17:39:

Ještě takto: pokud je ta bunda zcela dle Tvých představ, nečekala bych a koupila ji. Znáš to, kdo zaváhá... Já to vím , jsem VÁHA, a spousta hezkých věcí už mi takhle unikla, že jsem čekala na lepší, a to nepřišlo...:)

hahanaj*
hodnocení

0x

Pokud vidím co se mi líbí a vím, že to chci ,tak na nic nečekám. Možná je to bunda z loňska ,ale pokud se ti líbí ,nečekej na nic ...pak budeš říkat, měla jsem si ji koupit.

hodnocení

0x

Manžel má tuto bundu v černém, ale na zip. Bunda je hřejivá a dobře se pere. Pokud se vám líbí, tak si jí kupte. Zima teprve začne a bude větší výběr, rodiče mají pravdu.

lucimera*
hodnocení

0x

Těžko říct. Kup si jí spíš podle toho, jestli se ti fakt líbí a budeš jí nosit. Když si jí koupíš už teď, nic nezkazíš. Sestra si četla počasí a příští týden už má prý sněžit. Kdoví, jestli to tak fakt bude, ale 11.listopadu je tu za chvíli, to je Martina, a Martin na bílém koni...nevím :) Zimního zboží bude určitě ještě hromada, o tom žádná, ale když si jí koupíš už teď, tak nic nepokazíš, a můžeš jí nosit už klidně hned - třeba jen s tričkem pod ní, když je hodně teplá.

Takže za mě ano, jestli se ti doopravdy líbí a nechtěla bys jinou

lindaf*
hodnocení

Děkujimoc za názory, asi si jí půjdu zítra koupit .. :) ale rozhodně mi rady pomohly, děkuji

hodnocení

0x

Já nemám problém koupit si zimní bundu v květnu :) je to produkt, který se ti nezkazí (akorát může vyjít z módy, ale to neřeším - ale já jsem chlap). Pokud je tvůj výběr OK, kup to .

krkovicka*
hodnocení

0x
Jsme na tom stejně,akorát už nemusim poslouchat rodiče.Tento týden si jdu kupovat kozačky a zimní kabát-bundu.Páč by to do příští výplaty už nevyšlo.To už se vrhnu na dárky.Kupuji co se mi líbí.Nečekám až to bude nutné.Hodně štěstí při výběru :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ahoj Lindo, mě se ta bunda moc líbí. Právě proto, že je obyčejná, neřve žádnou umělou kožešinou, trapnými nášivkami a nápisy. Když ji vhodně zkombinuješ s doplnky - čepice, šála... tak úplně super! :) Já bych do toho šla.

martinaa*
hodnocení

0x

Klidně, ono už za chvíli bude zima - a přítel si koupil bundu s kožíškem minulý víkend, já kabát také, takže nou stres:D

hodnocení

0x

Ahoj, je to úplná klasika. pokud Ti vyhovuje, kup si ji.

Mám už několik let úplně stejnou, jenom ve velbloudí barvě. Tyhle bundy se nemění. Koupila jsem ji tehdy v Magnetu, měli nějaké akce a slevy a stála jenom 170 korun! Praktická, teplá, neprofoukla ani když jsem v ní jezdila na motorce do práce.

Jak říkám, není to žádný módní hit, ale klasické oblečení. Nebude vycházet z módy a může Ti vydržet hodně roků. Jaga.

veronika2*
hodnocení

0x

dobrý den, jestli můžu radit, tak na nic nečekat..jsem prodavačka v obchodě s oblečením a další bundy bych už neočekávala :¨;)

lidus*
hodnocení

0x

Zima na krku a zboží dostanou obchody akorát tak jarní. Nečekejte na nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]