Nejste přihlášen/a.
Dobry den ..všechny vás zdravim.. potřebovala bych pomoc...jsem s přitelem 4a pul roku ale posledni dobou je to na nic...neni pozorny nic pro mě neuděla ...planovala sem že pujdu na ještě na školu ale on si to nedovede představit...v ničem mě nepodpoří...když si domu přivedu nějake kamaradky tak je proti...nemužu ani nikde jinde spat aby mu to nevadilo...když bych chtěla někde přespat tak už ma řečí ...prosim poradtě jak na něj ja už si nevim rady ...vím že tyto rubriky nejsou pro mě ale ja už fakt nemužu ...prosim poradtě mi někdo předem děkuji
Všechno je to o komunikaci. Pokud nejste spolu schopmi komunikovat, tak vyměň přítele. Pokud máš přítele a společnou domácnost, tak se nemůžeš chtít chovat jako nezávislá.
Jinak:
Plánovala jsem - jaká forma studia, kdo by nesl veškeré náklady s tím spojené?
Kamarádky - čí je to byt, jak často, proč nesouhlasí?
Přespání - kde, proč?
V klidu si s ním sedni a řekni mu, co všechno ti vadí. A nejsou to maličkosti! obzvlášť, když by tě chtěl omezovat ve studiu, je to něco, co se tě dotkne na celý život. Pokud to nepochopí, neomluví se a nezmění své chování, podle ěm je nejmoudřejší ten vztah ukončit.
Pokud jsi už pokusy o domluvu zkoušela, je asi jasné, jaká jediná možnost ti zbývá...
Rozejít se je vdycky těžké, to je jasné, ale pokud ti tím vznikne milion nových možností, stojí to za to, no ne?!
Dobrý den Každý vztah je hlavně o toleranci mezi partnery. A pokud se Vám jí nedostává ze strany partnera tolik, kolik byste potřebovala a chtěla již nyní, jak bude vypadat váš vztah dále? Pokud jste ve vztahu nespokojená, řešte to s partnerem. Nenechte sebou manipulovat a orat. Ujasněte si spolu, jak váš vztah bude pokračovat dál a podle toho se zařiďte. Jste prozatím stále svobodná, nebojte se dělat životní rozhodnutí a myslet při tom také trochu na sebe. Podřizovat se druhému nejde věčně. A pokud se máte opravdu rádi, určitě budete schopní i občasných ústupků navzájem vůči sobě. Téměř pětiletý vztah nejde hodit jen tak za hlavu, takže své problémy s druhým řešte. Budete vědět, že jste udělala opravdu maximum, abyste si vysloužila pochopení a vstřícnost. Držím Vám palce, ať se komunikace mezi vámi nemíjí účinkem a nezničí to váš vztah...
dobry den,nemyslim si ze je reseni se hned rozejit ale rozhodne si snim promluvit,pokad ho mate stale rada a nevite si rady chce to zmenu neco podobneho jsem mela s manzelem.zacala jsem ho zapojovat do mejch zajmu jako kdyz jsem mela jit s kamaradkama nekam si sednout pozvala jsem i jeho...nekdy sel nekdy ne ale uz nemohl rict nic pak ho to prestalo bavit a nechodil a uz nic nerikal.jinak jsme si nasli spolecne kamarady sousedy je fakt ze nas vztah se zmenil razantne po narozeni mimca a vzali jsme se.školu by vam nemel rozmluvit je to pro vas velky plus a to by mel pochopit a ocenit ze mate zajem se dal zdokonalovat.drzim vam palecky myslim si ze treba ma nejakou chlapskou naladu ktera muze trvat ale pokad vas ma rad tak ho to prejde.
děkuji za radu ale at skoušim cokoliv tak to nefunguje...je mi to lito mam ho moc rada ale už semnou cvičí ...jsem stoho zoufala je mě zle ...sem tam semnou někam zajde ale už to neni z lasky ale s povinosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.