Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je toto láska?

Od: lena24 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den/ahoj, jde o jednoho kluka.. známe se už dýl a v mládí jsem spolu chodili (krátce) neměli jsem to moc v hlavě uspořádané a na dlouhý vztah bylo brzo.. a najednou jsem si začli psát a proste jaký by to asi bylo ted, kdy bychom se dali zase dohromady.. porad me to k nemu táhne a tak nejka jsme se dohodli ze to zkusime.. ale jde o to, že proste jak si už nejak k nemu nic necitim, nebo spíš nemám takovej ten pocit radosti, spíš je to asi jen o tom, ze uz jsem byla dlouh osama, tak jsem nekoho chtela.. jenze ted nevim co stim.. on je docela fájn a má vlastnosti který u kluku hledam.. hezký je taky kousek odeme bydli.. vse dobrý.. ale nejak nemám ten hezký pocit a je to takove.. nějaké.. nevim prs to slovo, ale myslim si ze jsem to tady popsala snad dobre. Zatim jsme spolu nebyli venku, ale pokazdy kdyz jsem s nim byla venku uz driv, ta kjenom jsme se procházeli.. Nevim co ted, nevim jak se rozhodnout a jak na tuto situaci koukat, Prosim napište mi nekdo nejaký názor, moc dekuju :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

2x

Chtělo by to více do společnosti třeba do kina, ZOO trochu víc spolu komunikovat probírat budoucnost možná se od něj více dozvíte na čem jste. Možná že najdete ten podobný pocit radosti jako kdysi.

charvat29*
hodnocení

0x

Okamžitě s ním jdi ven, virtuální láska vám nijak neprospívá ;) ... tam se může vše změnit :)

ozzy*
hodnocení

0x

Myslim, ze pokud k nemu nic necitite, tak to asi laska nebude.

A jak psal nekdo nademnou, okamzite ven! FB a podobne blbosti vztahy jen kazi a nikdy z toho nic dobreho nebude. Myslim, ze prochazeni se, je dost v poradku - co vic by jste chtela, kdyz je vas vztah na zacatku?

hodnocení

0x

Proč nepoděkovat osudu za to? že před vás přišoupnul něco nového? Co nevíte jak to bude vypadat a co z toho bude? Proč nepřijmout to, co se nabízí? A osudu poděkovat za hezkou chvilku. ;) Neřešit, nepřemýšlet jen si prožít. Však vás do postele netáhne a do zlatnictví pro prstýnky taky ne! Zajít do kina, na večeři, na kafe, kouknout jak žloutne listí. Mít se na co těšit, zasmát se, zamyslet se. Bez strachování, předpokládání, uzavírání se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]