Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

UV lampa - 1 nebo 4 zářivky

Od: nufusinka* odpovědí: 2 změna:
Milé zkušené nehtařky, rozhodla jsem se, že si budu dělat gelovky sama... a právě přemýšlím nad lampou - jestli trochu ušetřit a koupit jednozářivkovou a nebo si trochu připlatit a koupit tu se čtyřmi zářivkami. V čem je ta se čtyřmi lepší?
Předem děkuji za odpověď.-)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

1x
Ahoj,určitě si kup rovnou 4zářivkovou-je silnější tím že uv světlo dosáhne na nehet ze všech stran. Já jsem taky začínala s jednozářivkovou a akorát jsem si to ztěžovala. A ještě k tomu se už dají sehnat nové 4zářivkové za stejnou cenu jako mají jednozářivkové. To je za 1300,- Budešli mít zájem,ozvi se mi na ICQ a já ti dám kontakt na dodavatele-mám ji taky a super.Pošlou ti ji na dobírku...za poštovné se nic neplati. Moje ICQ 494555030

hodnocení

0x
Má o tři lampy navíc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]