Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedostání menstruace

Od: siemens* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nevíte co to může být,jestli i těhotenství :/. JE mi teprve 15 a před 2 měsíci sem měla nechránění pohlavní styk ale jen chvilku. Ale MS jsem už 2x dostala ale teď už sem jí měla dostat před 10 dny a pořád nic. dělala jsem si těhotenskej test a vyšel negativní..už 4 dny mě bolí břícho a záda jako při menstruaci a pořád nic..za každou radu,názor jdem vděčná. PS: ještě jsem se chtěla zeptat jestli nemáte nějakou radu na urychlení Ms..kromě injekce nebo prášků

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

0x

Menstruaci ti urychlí gynekolo(žka)g injekcí. O jinym způsobu nevím. Opoždění může nastat z různých důvodů jako je stres, nepravidelný režim atd atd..Nejlepší by bylo zajít k doktor(ce)ovi a uvidíš ;) těhotná asi nebudeš když ti test vyšel negativně, ale stejně bych ti radil, aby si styky provozovala jen chráněné, nebo skončíš velmi zle :) Ale na to holky příjdou až maj v 16ti bez peněz děcko na krku..

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nejspolehlivější je injekce. Potom dále pomáhá svařené červené víno, ale je ti teprve 15, takže to nepřipadá v úvahu. Pokud už cítíš příchod MS, zřejmě to brzy dostaneš, spíše se ti to oddaluje, protože jsi z toho nervózní.

To, že jsi měla nechráněný styk "jen na chvilku" - i ta chvilka může způsobit otěhotnění. Tvůj případ to zřejmě nebude, ale pro příště se chraň. Nejen proti otěhotnění, ale i proti pohlavním nemocem!

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

Myslím, že to bude vpořádku. Menstruace se mohla opozdit Tvojí nervozitou. Můžeš být také nachlazená. Ještě se Ti stane mockrát, že se menstruace opozdí. V každém případě si vem z této situace ponaučení, zajdi na gynekologii a nech si předepsat hormonální antikoncepci. Menstruaci pak budeš mít pravidelnou. Pokud HA užívat nechceš, používej antikoncepci jinou. Ale nechráněný styk už neprovozuj. Nevadí, že trvá jen chvilku.

ducati996*
hodnocení

0x

Mě na přivolání menstruace vždycky zabere horká koupel. ;)

sargo*
hodnocení

0x

Na přivolání menstruace naprosto spolehlivě účinkuje domluvit si akci, při které je dostat ji krajně nežádoucí... :-D

Krvácení, které vypadá jako MS, může probíhat i během těhotenství, ale není to časté a podle návodu provedený těhotenský test je dostatečně spolehlivý. :)

dejavu*
hodnocení

0x

Břicho a záda jako při menses můžou bolet i při počínající chřipce, ale zajdi co nejdříve na gynekologii, můžeš mít cystu nebo zánět a tm to vypadá podobně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]