Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nevíte co to může být,jestli i těhotenství :/. JE mi teprve 15 a před 2 měsíci sem měla nechránění pohlavní styk ale jen chvilku. Ale MS jsem už 2x dostala ale teď už sem jí měla dostat před 10 dny a pořád nic. dělala jsem si těhotenskej test a vyšel negativní..už 4 dny mě bolí břícho a záda jako při menstruaci a pořád nic..za každou radu,názor jdem vděčná. PS: ještě jsem se chtěla zeptat jestli nemáte nějakou radu na urychlení Ms..kromě injekce nebo prášků
Menstruaci ti urychlí gynekolo(žka)g injekcí. O jinym způsobu nevím. Opoždění může nastat z různých důvodů jako je stres, nepravidelný režim atd atd..Nejlepší by bylo zajít k doktor(ce)ovi a uvidíš těhotná asi nebudeš když ti test vyšel negativně, ale stejně bych ti radil, aby si styky provozovala jen chráněné, nebo skončíš velmi zle
Ale na to holky příjdou až maj v 16ti bez peněz děcko na krku..
Nejspolehlivější je injekce. Potom dále pomáhá svařené červené víno, ale je ti teprve 15, takže to nepřipadá v úvahu. Pokud už cítíš příchod MS, zřejmě to brzy dostaneš, spíše se ti to oddaluje, protože jsi z toho nervózní.
To, že jsi měla nechráněný styk "jen na chvilku" - i ta chvilka může způsobit otěhotnění. Tvůj případ to zřejmě nebude, ale pro příště se chraň. Nejen proti otěhotnění, ale i proti pohlavním nemocem!
Ahoj.
Myslím, že to bude vpořádku. Menstruace se mohla opozdit Tvojí nervozitou. Můžeš být také nachlazená. Ještě se Ti stane mockrát, že se menstruace opozdí. V každém případě si vem z této situace ponaučení, zajdi na gynekologii a nech si předepsat hormonální antikoncepci. Menstruaci pak budeš mít pravidelnou. Pokud HA užívat nechceš, používej antikoncepci jinou. Ale nechráněný styk už neprovozuj. Nevadí, že trvá jen chvilku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.