Žemlovka - ohřívá se? Od: jjjjjj 17.10.12 17:16 odpovědí: 10 změna: 18.10.12 13:02 Máme doma zemlovku že včerejška, tak se chci zeptat jestli se ohřívá nebo ne. Dekuju
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
4 x
Ona je dobrá i studená, ale pokud ji děláte tak dobrou jako moje žena, divím se, že Vám ještě od včerejška zůstala...
Jinak se samozřejmě ohřívat dá, já si ji běžně ohřívám třeba i v mikrovlnce.
2 x
Ohřívá. Mě z mikrovlnky ale už pak nechutná, takže já předehřeju troubu, ne na moc, a hodím ji na chvíli do ní.
2 x
Dobrý den.
Žemlovku ohřívám také v troubě. Ohřívám ji pěkně pomalu a bez pokličky, vrchní vrstva je pak pěkně křupavá.
2 x
Tak tak žádna mikrovlna...ale pěkně vyhřátá trouba...
2 x
Klidně bych ji ohřála v mikrovlnce, ale pokud máte víc času, tak dát hřát do trouby. - pt
0 x
Žemlovku jím jedině studenou. Když je čerstvá, nechávám jí vychladnout. V teplé nejsem schopen vnímat všechny chutě jak sebou prostupují.
A zapíjím jí jak jinak, než studeným mlékem.
0 x
Podle toho, jak moc jsem línej a jak velkej mám hlad Studená je dobrá a lehce vlažná z mikrovlnky taky.
0 x
Může být teplá i studená - záleží, jaké máte chutě
Ale přikláním se taky k ohřátí v troubě - ne mikrovlnka.
Samozřejmě, že i v troubě to jde, ale když si ji chcete dát k snídani a zápasíte s každou minutou, zlatá mikrovlnka.
0 x
Pokud ji nechces jist studenou tak se ohriva, zalezi na tobe. Vsechno se da ohrat nebo jist studene.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.