Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žemlovka - ohřívá se?

Od: jjjjjj odpovědí: 10 změna:
Máme doma zemlovku že včerejška, tak se chci zeptat jestli se ohřívá nebo ne. Dekuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ona je dobrá i studená, ale pokud ji děláte tak dobrou jako moje žena, divím se, že Vám ještě od včerejška zůstala...*smich*

Jinak se samozřejmě ohřívat dá, já si ji běžně ohřívám třeba i v mikrovlnce.

askmenow*
hodnocení

2x

Ohřívá. Mě z mikrovlnky ale už pak nechutná, takže já předehřeju troubu, ne na moc, a hodím ji na chvíli do ní.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Žemlovku ohřívám také v troubě. Ohřívám ji pěkně pomalu a bez pokličky, vrchní vrstva je pak pěkně křupavá.

hodnocení

2x

Tak tak žádna mikrovlna...ale pěkně vyhřátá trouba...*afro*

pt®
hodnocení

2x

Klidně bych ji ohřála v mikrovlnce, ale pokud máte víc času, tak dát hřát do trouby. - pt

dejvy*
hodnocení

0x

Žemlovku jím jedině studenou. Když je čerstvá, nechávám jí vychladnout. V teplé nejsem schopen vnímat všechny chutě jak sebou prostupují.

A zapíjím jí jak jinak, než studeným mlékem.

dzordz*
hodnocení

0x

Podle toho, jak moc jsem línej a jak velkej mám hlad :) Studená je dobrá a lehce vlažná z mikrovlnky taky.

belanova*
hodnocení

0x

Může být teplá i studená - záleží, jaké máte chutě *smich*

Ale přikláním se taky k ohřátí v troubě - ne mikrovlnka.

Samozřejmě, že i v troubě to jde, ale když si ji chcete dát k snídani a zápasíte s každou minutou, zlatá mikrovlnka.*bezim*

hodnocení

0x

Pokud ji nechces jist studenou tak se ohriva, zalezi na tobe.
Vsechno se da ohrat nebo jist studene.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]