Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem chtěla bych požádat o radu, co na sebe na večírek. Jsem pozvaná na docela velkou akci jedné známé firmy a vůbec netuším, co na sebe. Standardně chodím ve sportovnějším, do práce pak klasické kalhoty, košile, svetr s véčkem... Prostě kancelářská krysa
Žádné malé černé nebo večerní róba ze saténu se nehodí, je to zaměřeno spíš na mladé lidi, DJ, rychlá auta
Vůbec nevím co a kde si pořídit. Standardně nosím vel. 42, takže nějaká sexy blyštivá róba asi nebude to pravé... Nemohu mít šaty na ramínka. Ideálně házejte odkazy, obrázky... Jsem ochotná finančně zainvestovat, řekněme do 5tis.
Dobrý den.
Většinou bývá na pozvánce uvedeno požadované oblečení: večerní, neformální ...
Píšete, že je akce orientována v moderním mladém stylu. Pak si myslím, že kostým (klidně i kalhotový) nemůže nikoho urazit. Nebo jen kostýmové kalhoty + sváteční halenka. Investice do kostýmu se vyplatí, můžete ho pak samozřejmě nosit i do zaměstnání.
Černé šaty na ramínku se nehodí? Ty se hodí všude natalibolgar.ua/... na Letňanech je levná a netradiční, moje partnerka tam nakupuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.