Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kalendáře do diářů

Od: kacica* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den.Chci si koupit organizér o velikosti 13x18.5 ale nemůžu do něj sehnat kalendář na rok 2013.Obsahuje 6 kroužků.Můžete mi prsím poradit kde jej sehnat?hledala jsem na netu ale nic jsem nenašla.Vypadá takto.Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Šlo by tam třeba tohle?
papirko.eu/...

kacica*
hodnocení

Děkuji za info.Zkusím jim napsat jestli to vejde.Moc vám děkuji Alena

jastich*
hodnocení

2x

kalendáře do těchto diářu mají : Praha 1, ul. V Jámě číslo nevím ale je to hned narohu z Vodičkovi ulice

caramellka
hodnocení

0x

Dobrý den, mohla bych se zeptat já Vás, kde jste koupila ty desky na diář? Přesně takový jsme měla a leta používala, ale bohužel už je hnusný, opoužívaný a nemůžu najít stejný... Byl černý koženkový, kroužkový, na stříbrný patent, s kalkulačkou... Měla jsem jej moc ráda :)

kacica*
hodnocení

Tady je jeden a ten druhý ještě vložím eshop.reklamnidar/...

doplněno 17.10.12 20:30:

Tady je ten druhý.U jednoho jde objednat i jeden kus ale u toho druhého nevím.Musíte si to prostudovat.A můžete mi říct kde jste do něj kupovala kalendář na daný rok?děkuji Alena dtpshop.cz/...

caramellka

Kupovala jsem každoročně u nás v papírnictví, je tam snad 20 let a mají široký výběr, co nebylo skladem, tak objednali... Jsem z Plzně, šlo o papírnictví U Branky. Ale pokud jste z Brna, moc Vám asi neporadím :o(

kacica*
hodnocení

Dobrý den.Mohli bychom se domluvit že byjste mi ho koupila a já vám poslala peníze na účet i s poštovným?

doplněno 18.10.12 12:27:

Myslím ten kalelendář do diáře.

jastich*

I tak by to šlo, napište adresu, nevík kolik přesně stojí.

kacica*
hodnocení

Alena Kačiaková,Nábřeží 938,Hulín 76824

Děkuji.Pak mi prosím písněte ma meil kaciakova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]