Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Chci si koupit organizér o velikosti 13x18.5 ale nemůžu do něj sehnat kalendář na rok 2013.Obsahuje 6 kroužků.Můžete mi prsím poradit kde jej sehnat?hledala jsem na netu ale nic jsem nenašla.Vypadá takto.Děkuji
Dobrý den, mohla bych se zeptat já Vás, kde jste koupila ty desky na diář? Přesně takový jsme měla a leta používala, ale bohužel už je hnusný, opoužívaný a nemůžu najít stejný... Byl černý koženkový, kroužkový, na stříbrný patent, s kalkulačkou... Měla jsem jej moc ráda
Tady je jeden a ten druhý ještě vložím eshop.reklamnidar/...
doplněno 17.10.12 20:30:Tady je ten druhý.U jednoho jde objednat i jeden kus ale u toho druhého nevím.Musíte si to prostudovat.A můžete mi říct kde jste do něj kupovala kalendář na daný rok?děkuji Alena dtpshop.cz/...
Kupovala jsem každoročně u nás v papírnictví, je tam snad 20 let a mají široký výběr, co nebylo skladem, tak objednali... Jsem z Plzně, šlo o papírnictví U Branky. Ale pokud jste z Brna, moc Vám asi neporadím :o(
Dobrý den.Mohli bychom se domluvit že byjste mi ho koupila a já vám poslala peníze na účet i s poštovným?
doplněno 18.10.12 12:27:Myslím ten kalelendář do diáře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.