Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebyla jsem jeste poradne zamilovana

Od: upnicol* odpovědí: 11 změna:
jde o to, ze je mi skoro 15 a nikdy jsem nebyla poradne zamilovana, jako holky ze tridy. nevim proc nikdy jsem kvuli zadnemu klukovi nebrecela a ani jsem si u zadneho nerekla jo s tim bych chtela chodit. citim se blbe kdyz si o tom holky povidaji, pak se me zeptaji a ty furt nic, co?. je mi to neprijemne ale myslim ze se nikomu nelibim a nikdo ani moc me se nelibi. razim pred nimi nazor ze kluka nepotrebuju a zee nema cenu kvuli nemu brecet, pritom bych byla rada kdybych nejakeho mela... nejsem divna, proc holky se mi smeji to jsem takovu luzr?
predem se omlouvam za chyby

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Holky ze třídy toho napovídaj. Myslíš si, že všechny už opravdu byly do někoho zamilované? Mně to přijde nepravděpodobné. Spíš si "honí triko", aby "byly in".

A co ty? Proč bys chtěla kluka, když se ti nikdo vlastně moc nelíbí a ani do nikoho nejsi zamilovaná? Jenom kvůli řečem? To by byla hloupost.

Nikam nespěchej, času máš dost. Až potkáš zajímavého kluka, situace se obrátí.

A vlastně máš výhodu: Na to hezké se ještě můžeš těšit.

ron*
hodnocení

2x

Ahoj.

Jsem naprosto přesvědčená, že divná nejsi. Nikde není napsáno, v kolika letech se máš zamilovat, v kolika letech začít s někým chodit. Je Ti 15 let, nemáš kam spěchat. Užívej si ještě zbytky dětství. Je to ta nejkrásnější bezstarostná doba v životě. Až dozraješ na vztah s klukem, láska přijde, neboj. Neplánovaně a o to víc bude krásnější. A holky ať se chlubí. Věř mi, že ani ne polovina z toho, co říkají není pravda. A jestli je, tak jim nezáviď. Buď ráda, že jsi ještě nemusela kvůli žádnému klukovi brečet. Holek si nevšímej, věnuj se tomu, co Tě baví. A budeš v pohodě.

hodnocení

2x

Ahoj. Neboj, jsi úplně normální. Holky si o tom povídat mohou, ale pravda může být úplně jiná. Proč bys měla ve svých letech nahánět kluky? Na vztah ještě není člověk v těchto letech zralý, ani připravený. Od holek to ber jen jako výraz frajeřiny, ale neměj k vůli tomu špatný pocit. Určitě to není tím, že by ses nikomu nelíbila. Holkám klidně říkej, že jsi ještě nepotkala toho pravého a nebudeš si začínat s někým jen proto, aby měly o čem drbat. A jestli se Ti smějí, pak jsou ubohé a hloupé. Samy by se měly věnovat spíš učení, než řečem, na kterých je stejně jen málo pravdy. Ty se jim svěřovat nemusíš, takže jim do toho vůbec nic není. Ber toto s rezervou, máš všechno před sebou a není kam spěchat. Přeji Ti krásné dospívání a nevěř všemu, čím se holky chlubí a o čem štěbetají. Řeči se vedou, ale skutky jsou mnohdy úplně jiné...;)

askmenow*
hodnocení

2x

Ahoj, nejsi divná.

Jen jsi upřímná k sobě a k okolí. Věř tomu, že spousta věcí, které tak dramaticky popisují spolužačky, není láska. Možná zamilovanost... a možná ani to ne.

Pomatuju si, jak to bylo, když jsem byla v tvém věku. Spousta holek pobíhalo za kluky jen proto, že dobře vypadali atd. Hned měly pocit, že ho děsně milujou. Kvůli odmítnutí hned brečely a měly týden "depku".

... Myslíš snad, že city všech těch holek jsou hluboké a upřímné? Ne!

Dost pravděpodobně ani značné procento z nich nepoznalo lásku, tomu věř.

Takže ty klidně dál čekej na to, až tě někdo skutečně zaujme. Pak to všechno přijde.

A až se budou ptát "Ty zas nic?", klidně říkej, že jsi prostě náročná, nebo že aspoň máš míň trápení než ony ;)

Spousta holek na někoho zajímavého čeká mnohem déle, než do patnácti, takže se nemusíš bát, že bys byla nějak děsně mimo. Naopak :)

buss
hodnocení

1x

Není tu nějak moc divných?

paninkognito
hodnocení

0x

v poho, za rok to muze byt a asi i bude vsechno jinak

tomas447*
hodnocení

0x

Ahoj,jsem taky v tvém věku,akorát kluk.Taky jsem nikdy nebyl zamilovaný.Bojím se abych se toho někdy dočkal,jelikož jsem asi citově zastydlý-nebo jak jsem se to dočetl tady v diskuzi.A myslím si,že vztahy se nehrají na pošet ale na ,,lásku,, Takže si nenech nalhat,že jen kvůli takové banalitě se musíš cítit méněcenná.Pčipadám si celkem blbě když ti takhle radím a jsem ve stejné ještě ,,nezamilované,, pozici ;)

fino97*
hodnocení

0x

Neboj,divna nejsi...na kazdeho ceka laska nekde jinde a jindy...urcite na to dojde...toho bych se fakt nebal..

doplněno 16.10.12 20:44:

Ano,taky mi je 15,zamilovany jsem byl jednou a ...no,to ted nebudu rozebirat...ale dobre to nedopadlo...

olinlitomericko
hodnocení

0x

Pokud se nejedná o vtípek: ...proč bys měla být Ty ta "divná" nebo "lúzr"? Koukni se okolo sebe, jestli si "divná" jen Ty nebo ještě pár lidí okolo Tebe. Pro Tebe musej bejt "divný" Tvoje (rádoby) kámošky, že brečej pro nějakýho kluka ve 14-ti letech*smich**smich**smich**bzum* , kdy člověk ještě není vyspělý, vyzrálý na pořádný opravdový vztah, spíš je to hra na vztah. Třeba se radši věnuješ škole- vědomostem. Podle toho, co jsi napsala, nejseš žádný negramot-naopak máš všechno promyšlené dopředu a přemýšlíš nejdřív mozkem a pak teprve srdcem nebo chceš-li citem. Vem si v jakém jsi znamení zvířetníku-zodiaku a posuď jestli to na Tebe sedí. Většinou: -Kozorozi, Váhy ,Raci a Berani se většinou snaží rozhýbat svět svými nápady a dát věci do pohybu. Býci, Vodnáři, Štíři a Lvi ukazují směr, jak nějaké věci dosáhnout-poradí, nasměrují. Pany, Ryby, Blíženci a Střelci mají tendenci nechávat věci tak jak jsou a nechávaj to většinou na "osudu", ale umí vytvářet hodnoty, stavět, tvořit, realizovat plány. Raci +ryby+ štíři "přemýšlejí nejdříve srdcem(nebo citem) a potom vzápětí mozkem. Je toho víc a na netu je toho spousta (i když ne všechny jdou brát vážně). Takže bych to neřešil, páč se to za rok- dva- tři stejně vyřeší k Tvý spokojenosti. Osobně sem se věnoval radši učení, ale po holkách jsem už ve čtrnácti koukal a vybíral, jak by měla asi moje budoucí žena vypadat. Všecko z těch ideálů ale dopadlo úplně jinak...ale dobře, k mí spokojenosti*palec*. JÓ A KAŽDEJ JSME JINEJ-JEDINEČNEJ, NEJSME VŠICHNI STEJNÍ, MÁME KAŽDEJ JINÝ NÁZOR NA ŽIVOT, ČLOVĚK OD ČLOVĚKA! Představ si, kdyby jsme byli povahově i tělesně všichni stejní... *ee*. Pa*pusa*

fidonet*
hodnocení

0x

ANO JSI DIVNA. Ale proč? No jenom tím, že Ti to připadá divné. Proč? Znám plno holek, kterým je 16 a nikdy na kluka ani nepohlédly zamilovaným způsobem ( a to nejsou žádne Barbie nebo fiflenky, ale třeba krásné a chytré holky ). Na to mají čas. Nebudu to rozepisovat stále dokola, stačí pohledat mé staré příspěvky na toto a obdobné téma. Takže ještě přehodnotím svou první větu. NEJSI vůbec divná, jen nad tím moc přemýšlíš. Buď ráda, že Tě ještě tyhle zbytečnosti netrápí.

veronikav*
hodnocení

0x

Ahoj, když jsem zahlédla tvůj dotaz, nedá mi to neodpovědět. Mám totiž stejný problém. Jen mě je už 20 let. Nikdy jsem zamilovaná nebyla, na kluky v podstatě ani nekoukám, nezajímají mě. Taky jsem si v tvém věku často myslela, že jsem divná. Před holkama za třídy jsem si vždycky vymejšlela, že se mi líbí nějakej kluk a doma jsem pak pořád musela dumat nad tim co se mnou je. Proč se mi nikdo nelíbí, nikdo mě nepřitahuje. Kvůli tomuto problému jsem nikdy ani s nikým nechodila, nikoho nepolíbila. Je pravda, že si přijdu divná doteď, ale už nad tim nijak nepřemejšlim. Už jsem se smířila s tim, že nikdy s nikym nebudu žít. Děti nechci, takže mi to až tak nevadí. Ale třeba to bude u tebe jinak. Nech věcem volný průběh a užívej si zatim mládí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]