Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Od kolika let nosit podpatky?

Od: sukula odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

myslíte si, že v 15ti letech můžu nosit boty na klínu (8 cm)? Dřív jsem takový boty nenosila a zajímal by mě váš názor... A hlavně se bojím, když jsem v nich nikdy předtím nechodila, že to nebudu vůbec umět, díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kopretinkapaja*
hodnocení

0x

Nebudeš to určitě umět , pokud jsi takové boty ještě neměla budeš se to muset naučit (teď jsem si koupila vyšší podpadky a vypadám jak troba, když se v nich potácím). A myslím, že nosit je samozřejmě můžeš, ale nejspíš bych se zeptala mamky (neznám tvou maminku, ale některé mamky by si mohly myslet, že je moc brzo na nošení takovýchto bot)

mowla*
hodnocení

0x

Můj osobní názor je, že čím později si budeš ´vyviklávat´ kotníky na podpatcích, tím lépe - ale na mne nedej, su chlap a v podstatě ´tomu nerozumím´...

:-D

hodnocení

0x

Dobře a bezpečně se každé děvče naučí chodit na podpadcích své maminky. Sice potají, ale naučí.

Na ulici ale je 8 cm pro 15 let moc. Vyčkej. A i do budoucna na takovou výšku raději nepomýšlej, na nižších podpadcích je chůze mnohem bezpečnější a především hezčí.

ladaadal*

A hlavně zdravější, propadlá klenba a zborcený předkůstky nejsou žádnej med, to si buď jistá.

askmenow*

To je hloupost. Každý se musí učit chodit na podpatcích u bot správné velikosti a ne každá maminka má stejně velkou nohu, jako dcera-

askmenow*
hodnocení

0x

8 cm je už celkem vysoký podpatek. Doopravdy silně hrozí, že budeš chodit směšně. Navíc tě velmi brzy hrozně rozbolí nohy. Doporučuji ti jako první boty na podpatku sehnat boty s podpatkem do 5cm a ze začátku v nich chodit jen doma/po dvorku/do nejbližšího obchodu na nákup.

Často potkávám mladá děvčata, jak směšně chodí v botech na podpatku... a je mi za ně trapně. Trénuj, a než si bdueš jistá, radši choď v teniskách.

Až budeš mít pocit, že na podpatcích chodíš hezky, popros někoho upřímného, mámu, kámoše, kámošku, nebo tak, ať tě pozorují zepředu i zezadu a povědí ti, jak tvá chůze vypadá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]