Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřihávač vlasů?

Od: evina* odpovědí: 4 změna:

Potřebuji poradit kvalitní zastřihávač na pravidelné stříhání hustých vlasů...dosud jsem měla vždy Philips (vyhovuje mi tvar nástavců), ale i z těch dražších mi vydrželi vždy tak maximálně 3 roky. Mám kudrnaté vlasy a stříhám se sama na krátko (cca po 14-ti dnech).

Po čase mi strojek vlasy spíš kouše než stříhá :(.

Nástavec aspoň do 25mm.

Děkuji za tip ;)

doplněno 21.10.12 14:05:

A není v prodeji nějaký profi strojek (co používají kadeřnice) s délkou střihu aspoň těch 25mm, s posunem nejlépe po 1-2mm.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já mám zastřihovač vlasů značky ETA. Má 2 nástavce, jeden je až do délky vlasů 30 mm. Jsem s ním spokojená.

hodnocení

2x

Lišty se dají nabrousit. Zavolejte si 558 711 354, 558 412 630, VITAKRAFT CHOVEX, Třanovice 287, Hnojník 739 53. Broušení stojí 200kč+100balné. Kamarádi si tam nechávají bousit strojky na psa. je to tozéž. *palec*

ladaadal*
hodnocení

0x

Já ho mám už pátý rok a pořád je OK, jestli máš opravdu tvrdé vlasy, tak se snad jedině poradit s kadeřnicí a vybrat už něco profi. Nebo se smířit s tříletou obměnou.

mowla*
hodnocení

0x

Tady - strojky.com/... - se dají koupit náhradí díly na Philipse (i lišty), takže ji stačí vyměnit...

Mám taky Philipse, už tak 15 let a jediné, co jsem zatím musel měnit je akumulátor. Ale je fakt, že moje vlasy by "hustý porost"vytvořily leda tak na mandarince...

:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]