Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to mohl udělat

Od: rebeka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, je mi 13let tyhle prázdniny sem se seznámila s 15letým klukem. Milovali jsme se,měli jsme se rádí atd. Ale přišel nový školní rok a on šel na střední kde se zamiloval do jiné holky a mě odhodil jak nějakej hadr.

Nevím co mám ted dělat? Vůbec si mě nevšímá prostě a jednoduše mě ignoruje

Prosím vás moc pomozte mi?

Spozdravem Rebeka

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

Rebeko no samec si halt vybrat jinou samici,tak musíš hledat také!*blee*

lidus*

Vážení rádcové. uvědomujete si, že odpovídáte 13ti letému dítěti co právě přišlo o růžové brýle? Zrovna od vás "stríbrnáku" bych cosi o samci a samici nečekala.

stribrnak*

Liduš,dnešní mládež to pochopí jak jsem to myslel jako kdyby jim bylo už 15-16let,jak je vidno tak už jsou šikovní a čas jim ukáže,co je to láska.

lidus*
hodnocení

0x

Milá Rebeko, takových lásek ještě bude spousta. Ono to vždycky bolí ale i ty určitě za čas poznáš někoho jiného. Píšeš milovali jsme se, doufám, že jsou to jen špatně zvolená slova, ve 13ti letech máš na lásku ze vším všudy dost času.

martinaa*
hodnocení

0x

Tak to v životě někdy bohužel bývá. Nejlíp uděláš, když se před ním nebudeš ponižovat a ukazovat, že se trápíš. Říkej si, že je vlastně dobře, že tě nechal, protože je to ubožák a toho je lepší se zbavit;) A nezlob se, ale ve 13 nebo 15 letech to většinou není moc nadlouho.

Ta druhá se bude bude divit, až jí za pár měsíců udělá to samé:)

hodnocení

0x

Ahoj. Rebeko, netrap se. Prázdninová láska z něho prostě vyprchala, přišel do jiného prostředí a poznal jiné děvče..To se v životě prostě stává, na prázdninové lásky mnohým zůstanou jen vzpomínky. A ty Ti nikdo nevezme. Láska si nedá poručit a je vidět, že Tě opravdu nemiloval. V těchto letech si člověk lásku ještě tak vážně nepřipouští. Bude jich ještě hodně, než najdeš toho pravého. Zamilovat se, ještě neznamená milovat . Je to poblouznění, které může, jak vidíš, snadno vyprchat. A také si uvědom, že je Ti teprve 13 let, takže zřejmě i to ho přimělo, najít si děvče starší. Neboj se, ve Tvém životě se objeví jiný chlapec, vždyť nemáš, kam pospíchat. Nic nemáš zmeškáno a všechno krásné Tě ještě čeká. První zklamání máš už za sebou a to k životu prostě patří. Zapomeň na něj a žij si svůj život, bez trápení k vůli němu.

askmenow*
hodnocení

0x

Na vztah musejí být vždy dva. Pokud k tobě již nic necítí, neuděláš nic.

Téměř každý se s tím v životě setká.

Nejlepší, co teď můžeš dělat je zabavit se nějakou smysluplnou činností, nemyslet na něj, zachovat si z léta hezké vzpomínky a prostě jít dál.

Možná to bude chvíli těžké, ale uvidíš, všechno přebolí.

hodnocení

0x

Milá Rebeko, netrap se, nemá to cenu. Prázdninových lásek už bylo a kde jsou dneska? Také jsem měla ve svých 17 letech prázdninovou lásku, tu nejkrásnější a nejlepší a vůbec, i když kromě pusinek nedošlo k ničemu. Po prázdninách byl konec, snad i pro to, že jsme si byli vzdáleni asi 150 km. Je to už strašná spousta let a já si na něj občas ráda vzpomenu.

Málokdo si vezme svou opravdu první lásku, kterou potkal někdy v 15 letech. Určitě jsi hezké děvče a uvidíš, přijdou i další ctitelé. Jen vybírej obezřetně a nedávej každému to, o co si řekne, abys byla žádoucí a ne ošoupaná rohožka. Víš jak to myslím.

Přeji Ti hezké zamilované zážitky a také, ať najdeš toho pravého a nejlepšího a...:) Jaga.

buss
hodnocení

0x

Pomůžeš si jedině sama, žij dál. Je to jen pocit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]