Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 13let tyhle prázdniny sem se seznámila s 15letým klukem. Milovali jsme se,měli jsme se rádí atd. Ale přišel nový školní rok a on šel na střední kde se zamiloval do jiné holky a mě odhodil jak nějakej hadr.
Nevím co mám ted dělat? Vůbec si mě nevšímá prostě a jednoduše mě ignoruje
Prosím vás moc pomozte mi?
Spozdravem Rebeka
Vážení rádcové. uvědomujete si, že odpovídáte 13ti letému dítěti co právě přišlo o růžové brýle? Zrovna od vás "stríbrnáku" bych cosi o samci a samici nečekala.
Tak to v životě někdy bohužel bývá. Nejlíp uděláš, když se před ním nebudeš ponižovat a ukazovat, že se trápíš. Říkej si, že je vlastně dobře, že tě nechal, protože je to ubožák a toho je lepší se zbavit A nezlob se, ale ve 13 nebo 15 letech to většinou není moc nadlouho.
Ta druhá se bude bude divit, až jí za pár měsíců udělá to samé
Ahoj. Rebeko, netrap se. Prázdninová láska z něho prostě vyprchala, přišel do jiného prostředí a poznal jiné děvče..To se v životě prostě stává, na prázdninové lásky mnohým zůstanou jen vzpomínky. A ty Ti nikdo nevezme. Láska si nedá poručit a je vidět, že Tě opravdu nemiloval. V těchto letech si člověk lásku ještě tak vážně nepřipouští. Bude jich ještě hodně, než najdeš toho pravého. Zamilovat se, ještě neznamená milovat . Je to poblouznění, které může, jak vidíš, snadno vyprchat. A také si uvědom, že je Ti teprve 13 let, takže zřejmě i to ho přimělo, najít si děvče starší. Neboj se, ve Tvém životě se objeví jiný chlapec, vždyť nemáš, kam pospíchat. Nic nemáš zmeškáno a všechno krásné Tě ještě čeká. První zklamání máš už za sebou a to k životu prostě patří. Zapomeň na něj a žij si svůj život, bez trápení k vůli němu.
Na vztah musejí být vždy dva. Pokud k tobě již nic necítí, neuděláš nic.
Téměř každý se s tím v životě setká.
Nejlepší, co teď můžeš dělat je zabavit se nějakou smysluplnou činností, nemyslet na něj, zachovat si z léta hezké vzpomínky a prostě jít dál.
Možná to bude chvíli těžké, ale uvidíš, všechno přebolí.
Milá Rebeko, netrap se, nemá to cenu. Prázdninových lásek už bylo a kde jsou dneska? Také jsem měla ve svých 17 letech prázdninovou lásku, tu nejkrásnější a nejlepší a vůbec, i když kromě pusinek nedošlo k ničemu. Po prázdninách byl konec, snad i pro to, že jsme si byli vzdáleni asi 150 km. Je to už strašná spousta let a já si na něj občas ráda vzpomenu.
Málokdo si vezme svou opravdu první lásku, kterou potkal někdy v 15 letech. Určitě jsi hezké děvče a uvidíš, přijdou i další ctitelé. Jen vybírej obezřetně a nedávej každému to, o co si řekne, abys byla žádoucí a ne ošoupaná rohožka. Víš jak to myslím.
Přeji Ti hezké zamilované zážitky a také, ať najdeš toho pravého a nejlepšího a... Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.