Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zeštíhlující pás

Od: ana* odpovědí: 5 změna:
Nemáte některá z holek nebo žen, skušenost ze zeštíhlujícím elastickým pásem, (spíše overal od kolen až po prsa), nebo jiným, jsou občas vidět na TV shopech? Chi zhubnout a toto prozatím řešit, než ty kila dole budou vidět. Díky za odpověd. Na netu jsem žádné diskuze o tomto nenašla.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hlavně se mi nesmějte vy ostatní!

Podobný pás (nyní se prodáva v katalozích typu :Magnet, Horizont) jsem užíval a výsledek?

osobně odzkoušeno v roce 1992

za 3 měsíce šlo 7 cm v pase pryč!

váha 5 kg

V té době jsem chodil do posilovny, pravidelně běhal cvičil, prostě chtěl jsem jen malinko vyformovat postavu,

Pozor! nebylo to jednuduché ale výsledek? naprostá spokojenost že jsem to dokázal!

Poslední jídlo bylo tenkrát u mně v 18.00,

žádné bílé pečivo, žádné sladkosti

po 14 dnech "trápení" si tělo zvyklo a pak už jen "stačilo" nepřestat a nenechat se strhnout kamarády (hlášky typu, nemuč se, stejně to nevydržíš tad).

Takže poslední slovo , spíše pomohl pohyb a životospráva a ten "zeštihl. pás" byl jen zlomek toho v čem mě tenkrát pomohl k úbytku tuků z a na těle

Vše je o psychice a samozřejmě taky o zdarví( pokud má někdo "obezitu" v genech, nic s tím neuděla)

tak jen zbývá popřát vám k "mučení" a věřte, dá se to vydržet ikdyž ty začátky budou velmi děsné!

KUBA

al bunda*
Víš, jen ten pás na to neměl žádný vliv... Snad jen ten, že ti připomínal, že chceš zhubnout.
Všechno jsi dokázal změnou životosprávy a cvičením. *palec*
ana*

Kubo díky, za odpověď.

Tohle mě fakt nenapadlo, nechat si ho na sobě u sportu, spíš jsem myslela přes den v práci, ale tento nápad je skvělý. Určitě to vyzkouším. Celodenní sezení v kanceláři dělá u mě opravdu hodně. Měj se.

8976*
hodnocení

0x
nebrat- bez efektu - vyhozené peníze, možnost zdravotnich komplikací efekt jako když se zabalíte do igelitu a jste v něm, v ojedinělých případech je i možnost nastartování pásového oparu...

To 8976

souhlas se vším co jsi tu popsal!

Psychika dělá divy u všeho!

Ať se všem daří

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]