Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnědý výtok

Od: vendulka123123 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den ženy a holky, mám takový hloupý dotaz , je mi 17 a asi pred 2 tydny sem zacala brát antikoncepci a tak pred tremi dny se u me objevi hnedy vytok mám si zajít na gynekoligie nebo je to normální?. Venďa , předem dekuju za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Vendulko, špinění se může objevit, určitě to píšou i v příbalovém letáku. Nestresuj se.

krkovicka*
hodnocení

0x
Je to jistě špinení.Berete jí poprvé,že ano?Tělu to trvá než si urovna hormony.Může to trvat i měsíc.Pak to ustane.Jestli to nejde do extrému,jako krvácení ve velkém tak jít k doktorovi není potřeba.
kerstyn*

Presne tak, deje se Vam takzvane spineni, coz znamena, ze telo uspesne reaguje na antikoncepci, prectete si pribalovy letak, je to tam napsana, ze se toto muze dit, a je to normalni:) _

vendulka123123
hodnocení

Moc vám děkuju :))

hodnocení

0x

Dobrý den, Vendulko. Hnědý výtok, by měl po prvních měsíčkách zmizet. Když by byl výtok i nadále, bylo by dobré jít na gynekologii. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]