Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu dát zmrazit šunkafleky?

Od: napa odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

můžu dát do mrazáku hotové šunkafleky? Jak dlouho tam asi vydrží?

Díky-

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Mrazím kde co ale šunkofleky, rizoto, jakákoliv smetanová omáčka, zelí se podle mě opravdu jíst pak už nedá, no dá ale nestojí to za nic.

cyril*
hodnocení

0x

Určitě ano a vydrží tam tak dlouho, dokud je někdo nevyndá.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tak jako ostatní hotovky.Zamrazit můžete.Jen po tom rozmrazeni nebudou nic moc.Jsou to těstoviny,plné vody,pečené uzené nebo šunka-ztráta barvy a vůně,šedá barva,v neposlední řadě-mastnota.Chuť jiná.Dovedu si to představit,protože jsem je po rozmrazeni vyhodila byly nedobré...

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Klidně je zamrazte, také to dělávám, je to lepší než je vyhodit. Nenechávejte je ale zamrazené dlouho, spotřebujte je do 1-2 týdnů.

hahanaj*
hodnocení

0x

Pokud je uzavřeš do dózy na chuti se nic nezmění . Až budeš mít chuť prostě si je dáš - já bych tak 2 měsíce klidně nechala - nic jim nebude .

hodnocení

0x

Dobrý den, Napa. ;) Každé jídlo můžete zmrazit. Dále záleží, v čem budete jídlo mrazit, jak dlouho necháte jídlo zmražené. To nejdůležitější je, jak jídlo budete rozmrazovat.

Jídlo, kde jsou těstoviny, rýže, zapečené ovoce, brambory, ( třeba zemlbába, francouzské brambory apod., nenechávejte v mrazáku dlouho, do jednoho měsíce konzumovat, je nejlepší.

Jídlo je dobré dávat zmrazit do takových misek, aby se po zmražení, jídlo dalo vyklopit.

Nikdy nedávám rozmrazit smetanové omáčky do mikrovlnky. To samé, když dáte do mikrovlnky rozmrazit vařené těstoviny, brambory, tak vyndáte bláto.

Jen můj názor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]