dobry den chtela sem se zeptat co delat kdyz sem si koupila skate boty a chodila v nich 2 dny a tlači me na jedne noze malicek...vsichni tvrdi,ze boty jeste povoli ..ale neznate nejake triky jak to urychlit?vymenit je uz nemuzu,protoze jsem v nich chodila a myslim si,ze vetsi by byly zase moc velke...prosim poradte
Záleží na tom, z jakého jsou materiálu... Lze vždy použít napínáků. Podle materiálu pak i dalších metod. Doporučil bych také hmatem posoudit, zda není uvnitř boty nějaký výstupek (nepovedený šev či spoj mezi materiály), který by mohl být předmětem reklamace...
Jak už bylo řečeno, je to o materiálu. Já jsem to dělal malým kladívkem, pochopitelně , kam jsem s ním dosáh no a na míň přístupná místa jsem si vzal nějakou zaoblenou tyčku a do ní jsem bouchal.
Já mám tu zkušenost, že nejlepší je namočit ponožky obout se do těshých bot a chodit po bytě. Vždycky se dají sundat, když to není k vydržení. Kožené boty určitě takhle povolí - mám vyzkoušeno. Nebo hodně chodit v dešti. Naprosto perfektně se roztáhnou do bačkorózního stádia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.