Nejste přihlášen/a.
Mám takovou dost běžnou otázku. Za víc jak půl roku mi bude 17 a mám docela malá prsa. Moc se úplně neorientuju, jaká velikost, kažopádně 3(haha) ani 2 nemám. Jestli 1ky tak je to moc. Mám asi 168cm a 53kg, takže prsa, jaká mám jsou myslím úměrná mé postavě, ale větší by mě teda úplně nevadila, v plavkách to alespoň vypadá, že nějaká mám. Mám pocit, že se ve všech časopisech pro holky psalo, že do 18 ještě můžou povyrůst a pak během života (děti,nemoce) taky mění velikost. +dědičnost- všechny ženy z naší rodiny mají prsa velká(babi asi tak 5ky:D)Jen já (a sestřenka) nic moc. Nečekám, že během let budu mít 3ky, ale myslíte, že se ještě větších brzo dočkám? Popř. je třeba nějaký druh jídla-živin- která jsou pro růst (prsou) dobrá? Díky moc a pěkný večer.
Já jsem si celkem jistá, že se mi prsa zvětšila někdy tak v 19ti-20ti.
Navíc na prsou je tuk a když jsem pak maličko přibrala, projevilo se to i na velikosti košíčků.
Někomu taky velikost změní hormonální změny - těhotenství, hormonální antikoncepce atd.
Takže šance je podle mě celkem velká, hlavně se ale nauč mít se ráda taková, jaká jsi. Já mám prsa poněku větší a ne vždy je to výhra
Celkový tělesný růst člověka bývá ukončen okolo 21. roku života, tak máš ještě čas. Uvidíš, že se Ti tělo ještě bude kapánek měnit. /k lepšímu/
Vzhledem k Tvé váze je logické, že máš i prsa drobnější. Přece by dívka s 53 kg váhy neměla nějaké pětky. Navíc, pokud jsou prsa moc velká, je to značná zátěž na páteř, není to taky dobře, záda často bolí. Buď ráda, že je máš drobnější, přece - co je malé to je milé /nebo hezké/.
A navíc, až budeš mít děti, jistě se Ti pak prsa zvětší. To je u většiny žen běžné. Tak si z toho nic nedělej, jsi určitě pěkná a hlavně souměrná.
A druh jídla? U nás se kdysi o plese po půlnoci zpívávalo:
Naše Anča ta má šestky, protože jí ráda švestky.
Kdyby jedla broskvičky, tak by měla sedmičky.
Tak vidíš, a o tom to je! Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.