Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levné mikiny?

Od: hoper odpovědí: 16 změna:
zdravím,kde seženu levně skejtácký mikiny?díky

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smiler
hodnocení

0x

U vietnamců

hoper
hodnocení

spíš které déle vydrží,mam od nich pár mikin a tj děs jak jsou už vybledlý
Asi si budete muset ujasnit, jestli chcete levné nebo kvalitní. . .
hoper
hodnocení

levné,které něco vydrží
hoper
hodnocení

dají se aj nošený?
flip

Případně mrkni sem - dá se tu také vybrat - lepší než e-shop by ale byla návštěva na prodejně ;) balestraoutlet.com/...

hoper

dobrej výběr díkec kámo;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Ve Fashion Areně v Praze jsou skejťácké outlet obchody. Mikiny tam jsou třeba od 500, značkové...

hoperborec
hodnocení

0x

Já jsem teď nakupoval na DodoHop, kde maj značkový, ale některý se strašně vysokejma slevama.

hoper
vpoho shopík,gut mikiny aj trička,možná si aj vyberu:),cos tam bral?

technoman*
hodnocení

0x

Zkus Balestraoutlet. v Modřanech*palec*To mi poradil kámoš z práce - bohužel ho vyrazili - a maj tam dobrý věci. Brzo tam zase vyrazím, potřebuju taky nějakou mikinu*frajer*

technoman*
hodnocení

0x

Mrkni na tu Balestru, borče, odtamtud mám tu Fallenku*palec*

hoper
hodnocení

díval jsem se na tu balestru a maj tam gut vyběr a super ceny*palec* díkec
technoman*

To bych řek, že je to tam gut, borče*frajer*Brzo se tam chystám*palec*

hodnocení

0x

Nwn jaký je rozdíl mezi skejťáckou a třeba mikinou třeba Nike,...atd.ale údajně se dají koupit za levno ,teda oproti obyč obchodům, ve Dutty Free shop třeba Znojmo (nwn respektive myslím že přechod Hevlín!)

v79
hodnocení

0x

Zkus mikiny od Youngprimitive: youngprimitive.cz/... Nejsou sice nejlevnější, ale vydrží (mám je i 3 roky) a jsou originální, žádná masovka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]