Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta menstruace

Od: mayki odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

začala jsem brát antikoncepci Chloe . První prášek jsem si vzala ráno v první den menstruace. Odpoledne jsem jen špinila a večer už ani to. V úterý jsem dobrala 21.pilulku a ještě stále jsem nedostala menstruaci. Mám strach, jestli nejsem těhotná. Než jsem začala anti brát, menstruaci jsem měla co 2 měsíce, v podstatě na čas. Poslední menstruaci jsem měla v prosinci, v lednu nic a v únoru jsem začala brát ty prášky, takže jsem to už výše zmínila. V lednu jsem také byla na preventivní prohlídce u gynekologa, těhotná jsem nebyla a 14 dní zpátky jsem si dělala test, který byl také negativní. Myslíte si, že je to těma práškama? Je to normální?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Ano, je to celkem běžný jev a reakce na braní antikoncepce. Tělo se s ní musí vyrovnat, takže to chvíli potrvá, než se menstr. opět srovná. Že dokáže rozhodit cyklus, i absence menstr. je opravdu, dle mého soudu, reakce na antikoncepci.

ron*
hodnocení

0x

Ahoj.

I já mohu potvrdit, že při užívání antikoncepce je počáteční nepravidelnost, absence či velmi slabá menstruace běžná. Vlastní zkušenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]